Smelt smørret i en stor pande eller tykbundet gryde. Vend kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem i gryden ved middel varme i 3-4 minutter. Tag dem op, og læg dem på en dyb tallerken. Kom løg i gryden til de bliver klare.
Blomkålsfad med champignon og kylling
Ingredienser
4
portioner
-
- 350 g kyllingefileter
- 4 spsk. smør
- 0,5 løg
- 1 blomkål
- 250 g champignoner
- 2 spsk. bouillon
- 1 tsk. timian
- 1 bundt persille
- 4 fed hvidløg
- salt og peber
-
Tilbehør
- salatmix
Forberedelse
Tilsæt champignoner, og lad dem stege med i 3-4 minutter.
Tilsæt de små blomkålsbuketter, og lad det hele stege under låg til de er gyldne og møre. Rør i gryden jævnligt, så alt får god farve. Det tager ca. 10 minutter i alt. Tilsæt kyllingen og den væde der er i tallerkenen samt fond eller bouillon, timian, hakket persille og presset hvidløg. Lad det simre 2-3 minutter under omrøring, og servér straks med en lækker grøn salat.