Blomkålsfad med champignon og kylling

Blomkålsfad med champignon og kylling image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 portioner
    • 350   g kyllingefileter
    • 4   spsk. smør
    • 0,5   løg
    • 1   blomkål
    • 250   g champignoner
    • 2   spsk. bouillon
    • 1   tsk. timian
    • 1   bundt persille
    • 4   fed hvidløg
    •   salt og peber
  • Tilbehør

    •   salatmix

Forberedelse

    Smelt smørret i en stor pande eller tykbundet gryde. Vend kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem i gryden ved middel varme i 3-4 minutter. Tag dem op, og læg dem på en dyb tallerken. Kom løg i gryden til de bliver klare.

    Tilsæt champignoner, og lad dem stege med i 3-4 minutter.

    Tilsæt de små blomkålsbuketter, og lad det hele stege under låg til de er gyldne og møre. Rør i gryden jævnligt, så alt får god farve. Det tager ca. 10 minutter i alt. Tilsæt kyllingen og den væde der er i tallerkenen samt fond eller bouillon, timian, hakket persille og presset hvidløg. Lad det simre 2-3 minutter under omrøring, og servér straks med en lækker grøn salat.