Super frisk. Til Lidl Pris
Blodpunch (Kirsebærpunch med bitter lemon)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

moreller morel70 g g
kirsebærsaft kirsebærsaft400 ml ml
appelsinersaft appelsinsaft100 ml ml
vaniljesukker vaniljesukker2 spsk. spsk.
kanel kanel
(kværnet)
1 tsk. tsk.
bitter lemon bitter lemon400 ml ml

Blodpunch (Kirsebærpunch med bitter lemon)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(0)

Opskriften

Lad morellerne dryppe af. Fordel dem i en isterningebakke. Fyld bakkerne med vand, og kom dem i fryseren. Bland kirsebærnektar, appelsinjuice, vaniljesukker og kanel sammen. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Hæld efterfølgende blandingen gennem en si i en bowle. Tilføj isterninger, og fyld bowlen op med kold bitter lemon.

Til voksne kan bowlen fyldes op med mousserende vin i stedet for bitter lemon. Efter smag og behag kan kirsebærlikør tilføjes.

Næringsindhold

Kulhydrater32 g kcal137 kJ573