Super frisk. Til Lidl Pris
Blodpunch (Kirsebærpunch med bitter lemon)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

70 g g moreller morel
400 ml ml kirsebærsaft kirsebærsaft
100 ml ml appelsinersaft appelsinsaft
2 spsk. spsk. vaniljesukker vaniljesukker
1 tsk. tsk. kanel kanel
(kværnet)
400 ml ml bitter lemon bitter lemon

Blodpunch (Kirsebærpunch med bitter lemon)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(0)

Sådan gør du

Lad morellerne dryppe af. Fordel dem i en isterningebakke. Fyld bakkerne med vand, og kom dem i fryseren. Bland kirsebærnektar, appelsinjuice, vaniljesukker og kanel sammen. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Hæld efterfølgende blandingen gennem en si i en bowle. Tilføj isterninger, og fyld bowlen op med kold bitter lemon.

Til voksne kan bowlen fyldes op med mousserende vin i stedet for bitter lemon. Efter smag og behag kan kirsebærlikør tilføjes.

Næringsindhold

Kulhydrater32 g kcal137 kJ573