Blodpunch (Kirsebærpunch med bitter lemon)

Blodpunch (Kirsebærpunch med bitter lemon) image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

4 glas
    • 70   g moreller
    • 400   ml kirsebærsaft
    • 100   ml appelsinersaft
    • 2   spsk. vaniljesukker
    • 1   tsk. kanel kværnet
    • 400   ml bitter lemon

Forberedelse

    Lad morellerne dryppe af. Fordel dem i en isterningebakke. Fyld bakkerne med vand, og kom dem i fryseren. Bland kirsebærnektar, appelsinjuice, vaniljesukker og kanel sammen. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Hæld efterfølgende blandingen gennem en si i en bowle. Tilføj isterninger, og fyld bowlen op med kold bitter lemon.

    Til voksne kan bowlen fyldes op med mousserende vin i stedet for bitter lemon. Efter smag og behag kan kirsebærlikør tilføjes.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 137
Kulhydrat (g) 32