
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
moreller morel | 70 g g | |
kirsebærsaft kirsebærsaft | 400 ml ml | |
appelsinersaft appelsinsaft | 100 ml ml | |
vaniljesukker vaniljesukker | 2 spsk. spsk. | |
kanel
kanel (kværnet) | 1 tsk. tsk. | |
bitter lemon bitter lemon | 400 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBlodpunch (Kirsebærpunch med bitter lemon)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Lad morellerne dryppe af. Fordel dem i en isterningebakke. Fyld bakkerne med vand, og kom dem i fryseren. Bland kirsebærnektar, appelsinjuice, vaniljesukker og kanel sammen. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Hæld efterfølgende blandingen gennem en si i en bowle. Tilføj isterninger, og fyld bowlen op med kold bitter lemon.
Til voksne kan bowlen fyldes op med mousserende vin i stedet for bitter lemon. Efter smag og behag kan kirsebærlikør tilføjes.