Super frisk. Til Lidl Pris
Blodbowle (kirsebærbowle med bitter lemon)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

70 g g moreller morel
400 ml ml kirsebærsaft kirsebærsaft
100 ml ml appelsinersaft appelsinsaft
2 spsk. spsk. vaniljesukker vaniljesukker
1 spsk. spsk. kanel kanel
400 ml ml bitter lemon bitter lemon

Blodbowle (kirsebærbowle med bitter lemon)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(0)

Sådan gør du

Afdryp morellerne. Fordel dem i en isterningebakke, fyld med vand og kom dem i fryseren. Kirsebærnektar, appelsinsaft, vanillesukker og kanel blandes sammen og trækker tildækket i køleskab i mindst en time. Hæld det gennem en si i et bowlefad, tilføj isterninger og fyld op med kold bitter lemon.

Tip

Til voksne fyldes bowlen op med mousserende vin i stedet for bitter lemon, efter smag og behag tilføjes kirsebærlikør.

Næringsindhold

Kulhydrater32 g kcal17 kJ573