Blodbowle (kirsebærbowle med bitter lemon)

Blodbowle (kirsebærbowle med bitter lemon) image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

4 glas
    • 70   g moreller
    • 400   ml kirsebærsaft
    • 100   ml appelsinersaft
    • 2   spsk. vaniljesukker
    • 1   spsk. kanel
    • 400   ml bitter lemon

Forberedelse

    Afdryp morellerne. Fordel dem i en isterningebakke, fyld med vand og kom dem i fryseren. Kirsebærnektar, appelsinsaft, vanillesukker og kanel blandes sammen og trækker tildækket i køleskab i mindst en time. Hæld det gennem en si i et bowlefad, tilføj isterninger og fyld op med kold bitter lemon.

    Tip

    Til voksne fyldes bowlen op med mousserende vin i stedet for bitter lemon, efter smag og behag tilføjes kirsebærlikør.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 17
Kulhydrat (g) 32