
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
70 g g | moreller morel | ||
400 ml ml | kirsebærsaft kirsebærsaft | ||
100 ml ml | appelsinersaft appelsinsaft | ||
2 spsk. spsk. | vaniljesukker vaniljesukker | ||
1 spsk. spsk. | kanel kanel | ||
400 ml ml | bitter lemon bitter lemon |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBlodbowle (kirsebærbowle med bitter lemon)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Afdryp morellerne. Fordel dem i en isterningebakke, fyld med vand og kom dem i fryseren. Kirsebærnektar, appelsinsaft, vanillesukker og kanel blandes sammen og trækker tildækket i køleskab i mindst en time. Hæld det gennem en si i et bowlefad, tilføj isterninger og fyld op med kold bitter lemon.
Tip
Til voksne fyldes bowlen op med mousserende vin i stedet for bitter lemon, efter smag og behag tilføjes kirsebærlikør.