Super frisk. Til Lidl Pris
Bifteki med salatost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg
(lille)
1
hvidløg hvidløg2 fed fed
mynte mynte1 stilke stilk
hakket oksekød hakket oksekød
æg æg1
tørret oregano tørret oregano1 tsk. tsk.
salt salt
peber peber
rasp rasp1 spsk. spsk.
salatost salatost70 g g
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.

Bifteki med salatost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(14)

Opskriften

Løget og hvidløgene pilles og hakkes fint. Myntebladene plukkes og hakkes. Det hele blandes med oksekød, æg, oregano, salt og peber. Efter behov blandes rasp i. Lad salatosten dryppe af og skær den i 4 skiver. Del oksekødet i 8 portioner og form dem til flade ovale bøffer. Læg en skive feta på 4 af bøfferne og læg derefter en bøf ovenpå hver. Tryk kanterne godt sammen, samtidig med at du forsigtig trykker bøffen lidt fladere. Bifteki pensles med olie og lægges på en grillbakke eller direkte på risten og grilles i ca. 8 minutter på hver side.

Næringsindhold

Fedt31 g Kulhydrater5 g Protein32 g kcal460 kJ1928