
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | løg
løg (lille) | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 stilke stilk | mynte mynte | ||
hakket oksekød hakket oksekød | |||
1 | æg æg | ||
1 tsk tsk | tørret oregano tørret oregano | ||
salt salt | |||
peber peber | |||
1 spsk spsk | rasp rasp | ||
70 g g | salatost salatost | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
grillbakker grillbakke |
Bifteki med salatost
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:40
min
(8)
Sådan gør du
Løget og hvidløgene pilles og hakkes fint. Myntebladene plukkes og hakkes. Det hele blandes med oksekød, æg, oregano, salt og peber. Efter behov blandes rasp i. Lad salatosten dryppe af og skær den i 4 skiver. Del oksekødet i 8 portioner og form dem til flade ovale bøffer. Læg en skive feta på 4 af bøfferne og læg derefter en bøf ovenpå hver. Tryk kanterne godt sammen, samtidig med at du forsigtig trykker bøffen lidt fladere. Bifteki pensles med olie og lægges på en grillbakke eller direkte på risten og grilles i ca. 8 minutter på hver side.
Næringsindhold
Fedt31gKulhydrater5gProtein32gkcal460gkJ1928g