Super frisk. Til Lidl Pris
Bifteki med salatost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
(lille)
2 fed fed hvidløg hvidløg
1 stilke stilk mynte mynte
hakket oksekød hakket oksekød
1 æg æg
1 tsk. tsk. tørret oregano tørret oregano
salt salt
peber peber
1 spsk. spsk. rasp rasp
70 g g salatost salatost
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie

Bifteki med salatost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(10)

Sådan gør du

Løget og hvidløgene pilles og hakkes fint. Myntebladene plukkes og hakkes. Det hele blandes med oksekød, æg, oregano, salt og peber. Efter behov blandes rasp i. Lad salatosten dryppe af og skær den i 4 skiver. Del oksekødet i 8 portioner og form dem til flade ovale bøffer. Læg en skive feta på 4 af bøfferne og læg derefter en bøf ovenpå hver. Tryk kanterne godt sammen, samtidig med at du forsigtig trykker bøffen lidt fladere. Bifteki pensles med olie og lægges på en grillbakke eller direkte på risten og grilles i ca. 8 minutter på hver side.

Næringsindhold

Fedt31 g Kulhydrater5 g Protein32 g kcal460 kJ1928