
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | kyllingefileter kyllingefilet | ||
1 | rødløg rødløg | ||
2 | røde peberfrugter rød peberfrugt | ||
1 | squash squash |
BBQ-marinade
4 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
3 spsk spsk | tomatpuré tomatpuré | ||
3 spsk spsk | æblecidereddike æblecidereddike | ||
2 spsk spsk | brun farin brun farin | ||
2 tsk tsk | røget paprika røget paprika | ||
2 tsk tsk | hvidløgspulver hvidløgspulver | ||
2 tsk tsk | tørret oregano tørret oregano | ||
0,5 tsk tsk | cayennepeber cayennepeber | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
peber peber |
BBQ-kyllingespyd
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(3)
Sådan gør du
Rør alle ingredienserne til BBQ-marinaden sammen i en skål. Skær kyllingekødet i strimler, og vend det i skålen. Stil skålen på køl, og lad kyllingekødet marinere i mindst 1 time - dog gerne op til et døgn.
Pil rødløget, og skær det i kvarte. Skær de kvarte løg midt over, og pil dernæst lagene fra hinanden, så du får passende stykker løg til grillspyd. Skær peberfrugt og squash i tern. Sæt skiftevis marineret kyllingekød, rødløg, peberfrugt og squash på grillspyd. Grill dem på alle sider, til kødet er gennemstegt, og spyddene er flot gyldne.