Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på BBQ-kyllingespyd

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g kyllingefileter kyllingefilet
1 rødløg rødløg
2 røde peberfrugter rød peberfrugt
1 squash squash

BBQ-marinade

4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
3 spsk. spsk. tomatpuré tomatpuré
3 spsk. spsk. æblecidereddike æblecidereddike
2 spsk. spsk. brun farin brun farin
2 tsk. tsk. røget paprika røget paprika
2 tsk. tsk. hvidløgspulver hvidløgspulver
2 tsk. tsk. tørret oregano tørret oregano
0,5 tsk. tsk. cayennepeber cayennepeber
1 tsk. tsk. salt salt
peber peber

BBQ-kyllingespyd

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(4)

Sådan gør du

Rør alle ingredienserne til BBQ-marinaden sammen i en skål. Skær kyllingekødet i strimler, og vend det i skålen. Stil skålen på køl, og lad kyllingekødet marinere i mindst 1 time - dog gerne op til et døgn.

Pil rødløget, og skær det i kvarte. Skær de kvarte løg midt over, og pil dernæst lagene fra hinanden, så du får passende stykker løg til grillspyd. Skær peberfrugt og squash i tern. Sæt skiftevis marineret kyllingekød, rødløg, peberfrugt og squash på grillspyd. Grill dem på alle sider, til kødet er gennemstegt, og spyddene er flot gyldne.