
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingefileter kyllingefilet | 500 g g | |
rødløg rødløg | 1 | |
røde peberfrugter rød peberfrugt | 2 | |
squash squash | 1 |
BBQ-marinade
olivenolie olivenolie | 4 spsk. spsk. | |
tomatpuré tomatpuré | 3 spsk. spsk. | |
æblecidereddike æblecidereddike | 3 spsk. spsk. | |
brun farin brun farin | 2 spsk. spsk. | |
røget paprika røget paprika | 2 tsk. tsk. | |
hvidløgspulver hvidløgspulver | 2 tsk. tsk. | |
tørret oregano tørret oregano | 2 tsk. tsk. | |
cayennepeber cayennepeber | 0,5 tsk. tsk. | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
peber peber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBBQ-kyllingespyd
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rør alle ingredienserne til BBQ-marinaden sammen i en skål. Skær kyllingekødet i strimler, og vend det i skålen. Stil skålen på køl, og lad kyllingekødet marinere i mindst 1 time - dog gerne op til et døgn.
Pil rødløget, og skær det i kvarte. Skær de kvarte løg midt over, og pil dernæst lagene fra hinanden, så du får passende stykker løg til grillspyd. Skær peberfrugt og squash i tern. Sæt skiftevis marineret kyllingekød, rødløg, peberfrugt og squash på grillspyd. Grill dem på alle sider, til kødet er gennemstegt, og spyddene er flot gyldne.