Rør alle ingredienserne til BBQ-marinaden sammen i en skål. Skær kyllingekødet i strimler, og vend det i skålen. Stil skålen på køl, og lad kyllingekødet marinere i mindst 1 time - dog gerne op til et døgn.
BBQ-kyllingespyd
Ingredienser
5
spyd
-
- 500 g kyllingefileter
- 1 rødløg
- 2 røde peberfrugter
- 1 squash
-
BBQ-marinade
- 4 spsk. olivenolie
- 3 spsk. tomatpuré
- 3 spsk. æblecidereddike
- 2 spsk. brun farin
- 2 tsk. røget paprika
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. tørret oregano
- 0,5 tsk. cayennepeber
- 1 tsk. salt
- peber
Forberedelse
Pil rødløget, og skær det i kvarte. Skær de kvarte løg midt over, og pil dernæst lagene fra hinanden, så du får passende stykker løg til grillspyd. Skær peberfrugt og squash i tern. Sæt skiftevis marineret kyllingekød, rødløg, peberfrugt og squash på grillspyd. Grill dem på alle sider, til kødet er gennemstegt, og spyddene er flot gyldne.