BBQ-kyllingespyd

BBQ-kyllingespyd image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

5 spyd
    • 500   g kyllingefileter
    • 1   rødløg
    • 2   røde peberfrugter
    • 1   squash
  • BBQ-marinade

    • 4   spsk. olivenolie
    • 3   spsk. tomatpuré
    • 3   spsk. æblecidereddike
    • 2   spsk. brun farin
    • 2   tsk. røget paprika
    • 2   tsk. hvidløgspulver
    • 2   tsk. tørret oregano
    • 0,5   tsk. cayennepeber
    • 1   tsk. salt
    •   peber

Forberedelse

    Rør alle ingredienserne til BBQ-marinaden sammen i en skål. Skær kyllingekødet i strimler, og vend det i skålen. Stil skålen på køl, og lad kyllingekødet marinere i mindst 1 time - dog gerne op til et døgn.

    Pil rødløget, og skær det i kvarte. Skær de kvarte løg midt over, og pil dernæst lagene fra hinanden, så du får passende stykker løg til grillspyd. Skær peberfrugt og squash i tern. Sæt skiftevis marineret kyllingekød, rødløg, peberfrugt og squash på grillspyd. Grill dem på alle sider, til kødet er gennemstegt, og spyddene er flot gyldne.