Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på BBQ-kyllingespyd

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kyllingefileter kyllingefilet500 g g
rødløg rødløg1
røde peberfrugter rød peberfrugt2
squash squash1

BBQ-marinade

olivenolie olivenolie4 spsk. spsk.
tomatpuré tomatpuré3 spsk. spsk.
æblecidereddike æblecidereddike3 spsk. spsk.
brun farin brun farin2 spsk. spsk.
røget paprika røget paprika2 tsk. tsk.
hvidløgspulver hvidløgspulver2 tsk. tsk.
tørret oregano tørret oregano2 tsk. tsk.
cayennepeber cayennepeber0,5 tsk. tsk.
salt salt1 tsk. tsk.
peber peber

BBQ-kyllingespyd

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(8)

Opskriften

Rør alle ingredienserne til BBQ-marinaden sammen i en skål. Skær kyllingekødet i strimler, og vend det i skålen. Stil skålen på køl, og lad kyllingekødet marinere i mindst 1 time - dog gerne op til et døgn.

Pil rødløget, og skær det i kvarte. Skær de kvarte løg midt over, og pil dernæst lagene fra hinanden, så du får passende stykker løg til grillspyd. Skær peberfrugt og squash i tern. Sæt skiftevis marineret kyllingekød, rødløg, peberfrugt og squash på grillspyd. Grill dem på alle sider, til kødet er gennemstegt, og spyddene er flot gyldne.