Super frisk. Til Lidl Pris
Skål med ris med rosiner og bananer

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kokosmælk kokosmælk400 ml ml
brune ris brune ris200 g g
rørsukker rørsukker1 spsk. spsk.
rosiner rosin25 g g
salt salt0,5 tsk. tsk.
bananer banan0,5
ahornsirup ahornsirup
(bare et skvæt)
kanel kanel1 knsp. knsp.

Banan-kokos-ris

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(3)

Opskriften

1. Opvarm kokosmælk og ris i en pande ved lav varme og bring det i kog. Tilsæt lidt vand, smag blandingen til med sukker og rør godt rundt.

2. Lad risene simre i kokosmælken. Rør regelmæssigt rundt. Efter cirka 45 minutter absorberer risene al væske og er færdige. Tjek konsistensen - hvis risene stadig er lidt hårde, kan du tilsætte lidt mere vand og lade risene simre videre.

3. Rør rosiner og salt i de færdigkogte ris og lad blandingen hvile i et par minutter.

4. Skræl bananen og skær den i skiver. Opvarm lidt kokosolie og steg bananskiverne kort. Tilsæt derefter en lille smule ahornsirup og lad det karamellisere.

5. Fordel den cremede ris i to skåle eller tallerkener, tilsæt bananskiverne og drys med kanel.