
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBalkan spyd
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Grillspyddene lægges i blød i koldt vand.
Skræl og hak løg og hvidløg. Pluk og hak derefter persillen. Bland med løg, hvidløg, oksekød, paprika og salt. Del i 8 portioner og form dem i en aflang facon, tryk et afdryppet grillspyd ind i hver.
Spyddene lægges på en oliesmurt grillrist og grilles i ca. 15 minutter. Vend dem en gang undervejs. Server med tzaziki.
Tip
Har du ikke lyst til at smage på den rå fars? Steg en lille bøf kort på en varm pande.
Næringsindhold
Fedt5
g
Protein187
g
kcal1036
kJ16