Balkan spyd

Balkan spyd image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 35 min

Ingredienser

8 portioner
    • 1   løg
    • 2   fed hvidløg
    • 1   bøtte persille
    • 500   g hakket oksekød
    • 2   tsk. paprika
    •   havsalt
    •   solsikkeolie til risten
    • 500   g tzatziki

Forberedelse

    Grillspyddene lægges i blød i koldt vand.

    Skræl og hak løg og hvidløg. Pluk og hak derefter persillen. Bland med løg, hvidløg, oksekød, paprika og salt. Del i 8 portioner og form dem i en aflang facon, tryk et afdryppet grillspyd ind i hver.

    Spyddene lægges på en oliesmurt grillrist og grilles i ca. 15 minutter. Vend dem en gang undervejs. Server med tzaziki.

    Tip

    Har du ikke lyst til at smage på den rå fars? Steg en lille bøf kort på en varm pande.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 1036
Protein (g) 187
Fedt (g) 5