Bagte enchiladas med hakkekød og mangofyld

Bagte enchiladas med hakkekød og mangofyld image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

6 personer
    • 400   g tomater
    • 2   fed hvidløg
    • 1   løg
    • 1   rød chili
    • 4   spsk. olivenolie
    • 0,5   mangoer
    • 700   g blandet hakkekød
    •   salt og peber
    • 125   g mel
    • 200   ml mælk
    • 150   ml vand
    • 2   æg
    • 200   g revet ost
    • 200   g creme fraiche eller flødeskum

Forberedelse

  1. Blancher tomaterne, fjern skindet og skær dem i tern.

  2. Pil løg og hvidløg og skær dem i tern.

  3. Rengør chili, fjern kernerne og hak den fint.

  4. Brun kødet i 1 spsk. varm olie.

  5. Tilsæt tomater og steg i ca. 8 min, til væsken er fordampet.

  6. Skræl mangoen, skær kødet fra stenen og skær det i fine tern.

  7. Tilsæt det til kødet og steg 2-3 min. Smag til og stil det til side.

  8. Bland mel med 1-2 tsk. salt. Bland mælk, mineralvand, æg og 1 spsk. olie, bland det i melet og rør det til en glat dej, køl det af i 15 min.

  9. Steg 4-6 pandekager en af gangen i 1-2 min på hver side i det resterende olie.

  10. Fyld pandekagerne med kødfyld og læg dem ved siden af hinanden i et smurt ovnfast fad.

  11. Rør ost og creme fraiche sammen, krydr med peber, fordel det over pandekagerne.

  12. Bag det gyldent i en 180 °C forvarmet ovn i 30-35 min. Servér en tomatsalat til.