Blancher tomaterne, fjern skindet og skær dem i tern.
Bagte enchiladas med hakkekød og mangofyld
Ingredienser
-
- 400 g tomater
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 rød chili
- 4 spsk. olivenolie
- 0,5 mangoer
- 700 g blandet hakkekød
- salt og peber
- 125 g mel
- 200 ml mælk
- 150 ml vand
- 2 æg
- 200 g revet ost
- 200 g creme fraiche eller flødeskum
Forberedelse
Pil løg og hvidløg og skær dem i tern.
Rengør chili, fjern kernerne og hak den fint.
Brun kødet i 1 spsk. varm olie.
Tilsæt tomater og steg i ca. 8 min, til væsken er fordampet.
Skræl mangoen, skær kødet fra stenen og skær det i fine tern.
Tilsæt det til kødet og steg 2-3 min. Smag til og stil det til side.
Bland mel med 1-2 tsk. salt. Bland mælk, mineralvand, æg og 1 spsk. olie, bland det i melet og rør det til en glat dej, køl det af i 15 min.
Steg 4-6 pandekager en af gangen i 1-2 min på hver side i det resterende olie.
Fyld pandekagerne med kødfyld og læg dem ved siden af hinanden i et smurt ovnfast fad.
Rør ost og creme fraiche sammen, krydr med peber, fordel det over pandekagerne.
Bag det gyldent i en 180 °C forvarmet ovn i 30-35 min. Servér en tomatsalat til.