Bagte blomkåls-drumsticks

Bagte blomkåls-drumsticks image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

1 portion
    • 1   blomkål ca. 500 g
    • 2   fed hvidløg eller mere hvis du vil
    • 1   dl chilisauce
    • 2   spsk. olie ca. 30 g

Forberedelse

    Del blomkålshovedet på midten og skær hver blomkålsbuket af. Skær ”stilken” af hver blomkålsbuket. Gem stilken og brug dem senere i frikadeller eller kødboller.

    Kom resten af ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen. Tilsæt blomkålsbuketterne og vend dem i saucen.

    Læg alle buketterne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 20 min, hvor du vender dem hvert 5. min - på den måde bliver de bedst.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 355
Protein (g) 12
Kulhydrat (g) 14
Fedt (g) 26