Bagte aspargeskartofler med feta

Bagte aspargeskartofler med feta image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   kg asparges
    • 2   spsk. olivenolie
    •   salt og peber
    • 200   g salatost

Forberedelse

    Skrub kartoflerne grundigt og kog dem i saltet vand i 10 minutter.

    Tag gryden af varmen og lad kartoflerne trække i 10 minutter mere til de er møre, når du stikker i dem med en tynd kniv eller en kødnål.

    Forvarm ovnen til 240 °C.

    Hæld vandet fra kartoflerne og del dem i halve på den lange led.

    Vend dem med olivenolie og lidt salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg dem i ovnen i 10-12 minutter til de tager farve. Smuldr fetaosten og drys kartoflerne med osten og evt. friske krydderurter ved servering.