
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 kg kg | asparges asparges | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
200 g g | salatost salatost |
Bagte aspargeskartofler med feta
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:20
min
(9)
Sådan gør du
Skrub kartoflerne grundigt og kog dem i saltet vand i 10 minutter.
Tag gryden af varmen og lad kartoflerne trække i 10 minutter mere til de er møre, når du stikker i dem med en tynd kniv eller en kødnål.
Forvarm ovnen til 240 °C.
Hæld vandet fra kartoflerne og del dem i halve på den lange led.
Vend dem med olivenolie og lidt salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg dem i ovnen i 10-12 minutter til de tager farve. Smuldr fetaosten og drys kartoflerne med osten og evt. friske krydderurter ved servering.