
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
asparges asparges | 1 kg kg | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
salatost salatost | 200 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBagte aspargeskartofler med feta
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skrub kartoflerne grundigt og kog dem i saltet vand i 10 minutter.
Tag gryden af varmen og lad kartoflerne trække i 10 minutter mere til de er møre, når du stikker i dem med en tynd kniv eller en kødnål.
Forvarm ovnen til 240 °C.
Hæld vandet fra kartoflerne og del dem i halve på den lange led.
Vend dem med olivenolie og lidt salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg dem i ovnen i 10-12 minutter til de tager farve. Smuldr fetaosten og drys kartoflerne med osten og evt. friske krydderurter ved servering.