Super frisk. Til Lidl Pris
Bagte aspargeskartofler med feta

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 kg kg asparges asparges
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber
200 g g salatost salatost

Bagte aspargeskartofler med feta

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(20)

Sådan gør du

Skrub kartoflerne grundigt og kog dem i saltet vand i 10 minutter.

Tag gryden af varmen og lad kartoflerne trække i 10 minutter mere til de er møre, når du stikker i dem med en tynd kniv eller en kødnål.

Forvarm ovnen til 240 °C.

Hæld vandet fra kartoflerne og del dem i halve på den lange led.

Vend dem med olivenolie og lidt salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg dem i ovnen i 10-12 minutter til de tager farve. Smuldr fetaosten og drys kartoflerne med osten og evt. friske krydderurter ved servering.