Super frisk. Til Lidl Pris
Bagte aspargeskartofler med feta

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

asparges asparges1 kg kg
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber
salatost salatost200 g g

Bagte aspargeskartofler med feta

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(35)

Opskriften

Skrub kartoflerne grundigt og kog dem i saltet vand i 10 minutter.

Tag gryden af varmen og lad kartoflerne trække i 10 minutter mere til de er møre, når du stikker i dem med en tynd kniv eller en kødnål.

Forvarm ovnen til 240 °C.

Hæld vandet fra kartoflerne og del dem i halve på den lange led.

Vend dem med olivenolie og lidt salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg dem i ovnen i 10-12 minutter til de tager farve. Smuldr fetaosten og drys kartoflerne med osten og evt. friske krydderurter ved servering.