Bagte æbler med marcipan og kanel

Bagte æbler med marcipan og kanel image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

2 portioner
    • 2   stk. æbler ca. 200 g
    • 2   stk. dadler ca. 15 g
    • 50   g marcipan eller hjemmelavet
    • 0,25   tsk. kanel

Forberedelse

    Udhul æblet. Hak dadlerne i fine tern og bland dem sammen med kanel og marcipan. Fyld æblerne op med marcipanfyldet. Drys kanel på toppen. Bag i ovnen ved 200 grader i 20-30 min.Tips Pisk den fede del af en dåse kokosmælk, der har stået på køl i 2 timer, med en håndmikser og brug som topping.Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 384
Protein (g) 8.9
Kulhydrat (g) 48
Fedt (g) 15