Vask og rens kyllingebrystfileterne og gnid dem med salt, peber og paprika. Varm olie i 2 min. Brun kyllingen let på begge sider. Tilsæt sherry og steg videre i 10-12 min, til det er mørt. Tilsæt lidt ekstra vand efter behov. Lad kødet køle af, hvorefter du skærer det i små stykker. Selleri skæres også i tynde stykker. Dåsemandarinen dryppes af, husk at gemme 1 spsk. saft. Skalotteløg vaskes og skæres i små ringe. Mayonnaise, yoghurt, mandarinsaft, citronpeber og salt blandes og smages til. Bland med de øvrige ingredienser og lad det hvile i min. 30 min. Halvér brødet, smør sennep på, smør smøres på brødets yderside, og brødet ristes let. Fordel hønsesalaten på brødet.
Bagels med hønsesalat
Ingredienser
4
portioner
-
- 400 g kyllingefileter
- salt
- peber
- 1 tsk. sød paprika
- 1 spsk. rapsolie
- 50 ml sherry
- 150 g sellerier
- 75 g mandariner dåse, afdryppet, plus 1 spsk. saft)
- 2 skalotteløg
- 70 g mayonnaise
- 2 spsk. yoghurt
- citronpeber
- 50 g sennep
- 4 stk. bagels
- 2 spsk. smør
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
617
Protein (g)
30
Kulhydrat (g)
39
Fedt (g)
33