Bagels med hønsesalat

Bagels med hønsesalat image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 45 min

Ingredienser

4 portioner
    • 400   g kyllingefileter
    •   salt
    •   peber
    • 1   tsk. sød paprika
    • 1   spsk. rapsolie
    • 50   ml sherry
    • 150   g sellerier
    • 75   g mandariner dåse, afdryppet, plus 1 spsk. saft)
    • 2   skalotteløg
    • 70   g mayonnaise
    • 2   spsk. yoghurt
    •   citronpeber
    • 50   g sennep
    • 4   stk. bagels
    • 2   spsk. smør

Forberedelse

    Vask og rens kyllingebrystfileterne og gnid dem med salt, peber og paprika. Varm olie i 2 min. Brun kyllingen let på begge sider. Tilsæt sherry og steg videre i 10-12 min, til det er mørt. Tilsæt lidt ekstra vand efter behov. Lad kødet køle af, hvorefter du skærer det i små stykker. Selleri skæres også i tynde stykker. Dåsemandarinen dryppes af, husk at gemme 1 spsk. saft. Skalotteløg vaskes og skæres i små ringe. Mayonnaise, yoghurt, mandarinsaft, citronpeber og salt blandes og smages til. Bland med de øvrige ingredienser og lad det hvile i min. 30 min. Halvér brødet, smør sennep på, smør smøres på brødets yderside, og brødet ristes let. Fordel hønsesalaten på brødet.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 617
Protein (g) 30
Kulhydrat (g) 39
Fedt (g) 33