Bærkompot med ristede havregryn

Bærkompot med ristede havregryn image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

4 portioner
    • 150   g hindbærmarmelade
    • 300   g blandede bær
    • 400   g kvark 20%
    • 200   g creme fraiche eller flødeskum
    • 40   g flormelis
    • 50   g havregryn

Forberedelse

    Hindbærmarmelade varmes op og røres sammen med frosne bær indtil bærrene er optøede. Lad det køle af. Kvark, creme fraiche og flormelis blandes. Havregryn ristes på en pande uden fedt, indtil de begynder at dufte. Kvarkcreme og bær anrettes i 4 skåle. Havregryn drysses over inden servering.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 508
Protein (g) 16
Kulhydrat (g) 58
Fedt (g) 21