
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hindbærmarmelade hindbærmarmelade | 150 g g | ||
blandede bær blandede bær | 300 g g | ||
kvark
kvark (20%) | 400 g g | ||
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 200 g g | ||
flormelis flormelis | 40 g g | ||
havregryn havregryn | 50 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteBærkompot med ristede havregryn
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hindbærmarmelade varmes op og røres sammen med frosne bær indtil bærrene er optøede. Lad det køle af. Kvark, creme fraiche og flormelis blandes. Havregryn ristes på en pande uden fedt, indtil de begynder at dufte. Kvarkcreme og bær anrettes i 4 skåle. Havregryn drysses over inden servering.
Næringsindhold
Fedt21
g
Kulhydrater58
g
Protein16
g
kcal508
kJ2126