
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | auberginer aubergine | ||
4 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 | røde chilier rød chili | ||
2 spsk spsk | persille persille | ||
Salt og peber Salt og peber |
Evt.
2 spsk spsk | tahin
tahin ((sesampasta)) |
Babaganush
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(2)
Sådan gør du
Skær auberginerne i halve på den lange led. Smør skæresiden med olie og læg dem med skærefladen nedad på en bageplade med bagepapir eller en smurt bradepande. Bag dem i ovnen ved 230 °C i 20-25 minutter til de er helt bløde. Tag dem ud og lad dem køle af. Skrab alt auberginekødet ud af skallen og kassér skallen. Blend det med olivenolien, presset hvidløg og evt. tahin til en cremet dip. Hak chili og persille fint og rør det i dippen. Smag til med salt op friskkværnet peber.