
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
auberginer aubergine | 2 | |
olivenolie olivenolie | 4 spsk. spsk. | |
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | |
røde chilier rød chili | 1 | |
persille persille | 2 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber |
Evt.
tahin
tahin (sesampasta) | 2 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBabaganush
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skær auberginerne i halve på den lange led.
- Smør skæresiden med olie og læg dem med skærefladen nedad på en bageplade med bagepapir eller en smurt bradepande.
- Bag dem i ovnen ved 230 °C i 20-25 minutter til de er helt bløde.
- Tag dem ud og lad dem køle af.
- Skrab alt auberginekødet ud af skallen og kassér skallen.
- Blend det med olivenolien, presset hvidløg og evt. tahin til en cremet dip.
- Hak chili og persille fint og rør det i dippen.
- Smag til med salt op friskkværnet peber.