
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
15 g g | pistacienødder
pistacienød ((ristede)) | ||
4 kopper kop | yoghurt
yoghurt ((600 g)) | ||
500 ml ml | danskvand danskvand | ||
citronersaft citronsaft | |||
salt salt | |||
usprøjtet rosenblad usprøjtet rosenblad |
Ayran (tyrkisk yoghurtdrik)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(1)
Sådan gør du
Pil pistacienødderne ud af skallerne, og hak dem. Blend yoghurten og danskvandet med en stavblender, til det skummer. Smag til med citronsaft og salt, og fordel det i 4 glas. Drys med pistacienødderne og rosenbladene efter behov. Servér koldt.
Næringsindhold
Fedt7gKulhydrater7gProtein6gkcal123gkJ511g