Aubergine-sandwich

Aubergine-sandwich image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

2 portioner
    • 1   aubergine ca. 200 g
    • 0,5   spsk. olivenolie ca. 8 ml
    • 0,5   avocadoer ca. 75 g
    • 1   tomat ca. 40 g
    •   salt og peber
    • 3   spsk. tunsalat ca. 60 g

Forberedelse

    Skær auberginen over på langs og skær den så i to tykke skiver (ca. 1-1,5 cm tykke). Kom olivenolie på en grillpande. Grill skiverne, til de tager farve (får grill-striber). Har du ikke en grillpande, så brug en almindelig pande.

    Fjern avocadokødet fra skallen og skær kødet i tern. Skyl tomaten og skær den i tynde skiver. Kom tunsalat på aubergineskiverne, ligesom hvis det var en skive brød.

    Pynt herefter med avocado og tomat. Tilføj salt og peber efter behag.

    Tip

    Du kan riste et stykke rugbrød og bruge som top på hver auberginesandwich, hvis du vil have en lukket sandwich.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 374
Protein (g) 9
Kulhydrat (g) 30
Fedt (g) 14