
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
auberginer
aubergine (ca. 200 g) | 1 | |
olivenolie
olivenolie (ca. 8 ml) | 0,5 spsk. spsk. | |
avocadoer
avocado (ca. 75 g) | 0,5 | |
tomater
tomat (ca. 40 g) | 1 | |
Salt og peber Salt og peber | ||
tunsalat
tunsalat (ca. 60 g) | 3 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAubergine-sandwich
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær auberginen over på langs og skær den så i to tykke skiver (ca. 1-1,5 cm tykke). Kom olivenolie på en grillpande. Grill skiverne, til de tager farve (får grill-striber). Har du ikke en grillpande, så brug en almindelig pande.
Fjern avocadokødet fra skallen og skær kødet i tern. Skyl tomaten og skær den i tynde skiver. Kom tunsalat på aubergineskiverne, ligesom hvis det var en skive brød.
Pynt herefter med avocado og tomat. Tilføj salt og peber efter behag.
Tip
Du kan riste et stykke rugbrød og bruge som top på hver auberginesandwich, hvis du vil have en lukket sandwich.
Udarbejdet af Birgitte Nymann