Appelsin og hvidkålssalat

Appelsin og hvidkålssalat image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   hvidkål lille
    • 6   appelsiner
    • 2   gulerødder
    • 1   spsk. vineddike
    • 2   spsk. olie
    • 2   - 3   avocadoer
    •   krydderurter friske, fx koriander eller timian
    • 4   kyllingebrystfileter
    •   fedtstof til stegning
    •   salt og peber

Forberedelse

    Del hvidkålet i kvarte og skær stokken af. Snit hvidkål i meget tynde strimler og kom dem i en skål.

    Skær skrællen af 5 af appelsinerne og skær appelsinfileterne fra hinderne med en skarp kniv. Kom appelsinfileter i skålen med hvidkål og pres saften fra den sidste appelsin. Vend saften i skålen sammen med vineddike, olie og krydderurter.

    Del avocadoer i halve og fjern stenen. Tage avocadokødet ud af skallerne med en ske og skær dem i skiver. Vend dem forsigtigt sammen med hvidkålssalaten. Smag til med salt og peber.

    Krydr kyllingebryster og steg dem til de er gyldne og gennemstegte.