Del hvidkålet i kvarte og skær stokken af. Snit hvidkål i meget tynde strimler og kom dem i en skål.
Appelsin og hvidkålssalat
Ingredienser
4
portioner
-
- 1 hvidkål lille
- 6 appelsiner
- 2 gulerødder
- 1 spsk. vineddike
- 2 spsk. olie
- 2 - 3 avocadoer
- krydderurter friske, fx koriander eller timian
- 4 kyllingebrystfileter
- fedtstof til stegning
- salt og peber
Forberedelse
Skær skrællen af 5 af appelsinerne og skær appelsinfileterne fra hinderne med en skarp kniv. Kom appelsinfileter i skålen med hvidkål og pres saften fra den sidste appelsin. Vend saften i skålen sammen med vineddike, olie og krydderurter.
Del avocadoer i halve og fjern stenen. Tage avocadokødet ud af skallerne med en ske og skær dem i skiver. Vend dem forsigtigt sammen med hvidkålssalaten. Smag til med salt og peber.
Krydr kyllingebryster og steg dem til de er gyldne og gennemstegte.