Super frisk. Til Lidl Pris
Andebrystfilet med sherry/orange sauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 kg kg andebryster andebryst
1 kg kg rødkål rødkål
laurbærblade laurbærblad
havsalt havsalt
peber peber
1 kg kg kartofler kartoffel
1 løg løg
125 ml ml sherry sherry
250 ml ml hønsebouillon hønsebouillon
appelsiner appelsin
6 - 7 tsk. tsk. appelsinmarmelade appelsinmarmelade
2 spsk. spsk. saucejævner saucejævner

Andebrystfilet med sherry/orange sauce

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(1)

Sådan gør du

Optø andebrystfileterne. Kog rødkålen op med laurbær 
og lidt vand. Tilsæt salt og peber og lad det småkoge i 20-25 min. 
Rør jævnligt rundt. Vask derefter fileterne og dup dem tørre. Rids skindet og brun fileterne med skindet opad på en varm pande i 
3-4 min. Vend dem og brun dem 3-4 min. på den anden side. Tag dem af panden, krydder med salt og peber, læg dem i et ildfast fad og sæt dem herefter i en varm ovn i 12 min ved 160°C.

Kog kartoflerne. Imens pilles og hakkes løget. Skum fedtet af andeskyen. Damp løgene i skyen til de er glasagtige. Spæd til med sherry, tilsæt den varme fond (bouillon) og lad det koge lidt ind.

Filetér 2 appelsiner. Opfang saften og pres resten af frugten. Tilsæt saft og 4-5 tsk appelsinmarmelade til saucen. Smag til med salt og peber og gør saucen tykkere med saucejævner. Opvarm appelsinfileterne heri. Pak andebrystfileterne ind i stanniol og lad dem hvile 2-3 min. 
Smag rødkålen til med resten af appelsinmarmeladen. Skær fileterne i skiver og server dem sammen med kartofler og rødkål.