
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAndebrystfilet med sherry/orange sauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Optø andebrystfileterne. Kog rødkålen op med laurbær og lidt vand. Tilsæt salt og peber og lad det småkoge i 20-25 min. Rør jævnligt rundt. Vask derefter fileterne og dup dem tørre. Rids skindet og brun fileterne med skindet opad på en varm pande i 3-4 min. Vend dem og brun dem 3-4 min. på den anden side. Tag dem af panden, krydder med salt og peber, læg dem i et ildfast fad og sæt dem herefter i en varm ovn i 12 min ved 160°C.
Kog kartoflerne. Imens pilles og hakkes løget. Skum fedtet af andeskyen. Damp løgene i skyen til de er glasagtige. Spæd til med sherry, tilsæt den varme fond (bouillon) og lad det koge lidt ind.
Filetér 2 appelsiner. Opfang saften og pres resten af frugten. Tilsæt saft og 4-5 tsk appelsinmarmelade til saucen. Smag til med salt og peber og gør saucen tykkere med saucejævner. Opvarm appelsinfileterne heri. Pak andebrystfileterne ind i stanniol og lad dem hvile 2-3 min. Smag rødkålen til med resten af appelsinmarmeladen. Skær fileterne i skiver og server dem sammen med kartofler og rødkål.