
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
andebryster andebryst | 3 - 6 | ||
salt salt | |||
tranebær tranebær | 200 g g | ||
sukker sukker | 1 dl dl | ||
tranebærjuice tranebærjuice |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteAndebryster med lynsyltede tranebær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hæld tranebær, sukker og juice i en lille gryde, lad det koge op og simre i 10-15 min. Tag gryden af varmen, og lad den køle ned. Dup andebrysterne tørre med køkkenrulle, rids skindet, og gnid salt ned i rillerne. Læg brysterne med skindsiden nedad på en kold pande, skru helt op for varmen, og lad dem stege i 10-12 min ved jævn varme. Vend dem, og lad dem stege videre i 10 min. Tag brysterne af varmen, lad dem trække 10 min tildækket, og skær dem ud. Krydr med salt. Servér anden med tranebærsaucen.