Andebryster med lynsyltede tranebær

Andebryster med lynsyltede tranebær image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1 t

Ingredienser

6 portioner
    • 3   - 6   andebryster
    •   salt
    • 200   g tranebær
    • 1   dl sukker
    •   tranebærjuice

Forberedelse

    Hæld tranebær, sukker og juice i en lille gryde, lad det koge op og simre i 10-15 min. Tag gryden af varmen, og lad den køle ned. Dup andebrysterne tørre med køkkenrulle, rids skindet, og gnid salt ned i rillerne. Læg brysterne med skindsiden nedad på en kold pande, skru helt op for varmen, og lad dem stege i 10-12 min ved jævn varme. Vend dem, og lad dem stege videre i 10 min. Tag brysterne af varmen, lad dem trække 10 min tildækket, og skær dem ud. Krydr med salt. Servér anden med tranebærsaucen.