
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
150 g g | kvark
kvark (mager) | ||
30 g g | honning
honning (flydende) | ||
50 g g | flødeskum flødeskum | ||
4 stk. stk. | jordbær jordbær | ||
2 stk. stk. | æbler æble | ||
citronersaft citronsaft | |||
mandelsplitter
mandelsplitter (til pynt) |
Æbletrolde (skiver af æbler med honningkvarkcreme)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Rør kvark og 25 g honning sammen til en creme. Pisk fløden stiv, og vend den i honningkvarkcremen. Kom honningkvarkcremen i en skål, og dryp den resterende honning henover. Rengør jordbærene, og halvér dem på langs. Vask æblerne, og skær dem i kvarte. Fjern kernehuset uden at skære for dybt i udskæringen. Skær et lille snit i midten af skrællen, så der dannes en mund. Pensl æblestykkerne hele vejen rundt med citronsaft. Læg et halvt jordbær i hvert stykke æble som tunge, og stik mandelsplitter skråt og ujævnt i hvert stykke æble som tænder. Anret æbletroldene på en tallerken, og servér straks med honningkvarken.