Super frisk. Til Lidl Pris
Æblesnegle med kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

75 g g smør smør
(smeltet)
3 dl dl sødmælk sødmælk
25 g g gær gær
200 g g æbler æble
(revet)
3 spsk. spsk. sukker sukker
1 tsk. tsk. salt salt
650 g g hvedemel hvedemel
(ca.)
2 æbler æble
125 g g marcipan marcipan
200 g g smør smør
100 g g brun farin brun farin
1 spsk. spsk. stødt kanel stødt kanel
2 æg æg
150 g g flormelis flormelis

Æblesnegle med kanel

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(17)

Sådan gør du

Smelt smørret ved svag varme, tilsæt mælken og lun blandingen til fingervarmt. Hæld væske i en skål og opløs gæren heri.Tilsæt revet æble, sukker, salt og æg og ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen. Ælt til dejen er glat og smidig og stil den tildækket til hævning i ca. 1 time.

Riv æbler og marcipan på den grove side af et rivejern. Rør æble og marcipan med blødt smør, brun farin og kanel.Rul dejen ud på et meldrysset bord til et rektangel 40 x 30 cm og fordel remoncen på dejen.Rul dejen forsigtigt sammen som til en roulade og skær den ud i 20 skiver. Fordel derefter skiverne med snippen nedad i en bradepande beklædt med bagepapir.

Lad sneglene hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.

Pensl derefter med sammenpisket æg og bag sneglene ved 200 grader i ca. 25 min.

Rør til sidst flormelis med kogende vand til en glasur og dekorer sneglene.

Venligst udlånt af sæson.dk