Forberedelse
Smelt smørret ved svag varme, tilsæt mælken og lun blandingen til fingervarmt. Hæld væske i en skål og opløs gæren heri.Tilsæt revet æble, sukker, salt og æg og ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen. Ælt til dejen er glat og smidig og stil den tildækket til hævning i ca. 1 time.
Riv æbler og marcipan på den grove side af et rivejern. Rør æble og marcipan med blødt smør, brun farin og kanel.Rul dejen ud på et meldrysset bord til et rektangel 40 x 30 cm og fordel remoncen på dejen.Rul dejen forsigtigt sammen som til en roulade og skær den ud i 20 skiver. Fordel derefter skiverne med snippen nedad i en bradepande beklædt med bagepapir.
Lad sneglene hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.
Pensl derefter med sammenpisket æg og bag sneglene ved 200 grader i ca. 25 min.
Rør til sidst flormelis med kogende vand til en glasur og dekorer sneglene.
Venligst udlånt af sæson.dk