
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
jordbær jordbær | |||
jordbær jordbær | 500 g g | ||
flormelis flormelis | 2 spsk. spsk. | ||
piskefløde piskefløde | 2,5 dl dl | ||
marengsbunde eller marengskys marengsbunde eller marengskys |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteA LIDL strawberry ”Eton mess”
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær jordbær i mindre stykker og vend dem med flormelis og limesaft. Pisk fløden og vend halvdelen af jordbærrene i.
Knæk marengs i mindre stykker og vend dem i blandingen. Anret i portioner og fordel resten af jordbærrene over.
Hjemmelavet marengs:
Det supernemt at lave dine egne marengs, der sagtens kan holde sig sprøde og gode i flere dage.
Marengs:
Pisk 4 æggehvider stive og tilsæt 1 tsk. eddike og 100 g sukker. Pisk det i 10 minutter og vend 100 g sukker mere i.
Fordel de piskede hvider på en bageplade med bagepapir. Du kan lave runde bunde og hvis du har en sprøjtepose, kan du lave små toppe.
Bag dem ved 110 °C i ca. 1 time og lad dem køle af.