Mayonnaisen
3 x dip af supernem mayo
Ingredienser
1
portion
-
Mayonnaise
- 2 æggehvider pasteuriserede
- 1 tsk. hvidvinseddike eller sherryeddike
- 0,5 tsk. salt
- 135 g olie
-
BBQ-Dip
- 1 spsk. ketchup stor
- 1 tsk. sojasauce
- 0,5 tsk. røget paprika
- 40 g mayonnaise
-
Aioli
- 0,5 fed hvidløg
- 1 citron (skal fra) revet citronskal
- 40 g mayonnaise
-
Urtedip
- 15 g krydderurter fx purløg, persille eller estragon
- 1 lime (skal fra) revet limeskal
- 40 g mayonnaise
Forberedelse
Æggehvide, eddike, salt og olie måles op i en høj stavblenderkop.
Blend sammen med en stavblender til det er cremet. Opbevares på køl.
BBQ-Dip
Ketchup, soya og paprika måles op i en lille skål. Vend sammen med mayonnaise.
Aioli
Hvidløg rives på et microplane rivejern eller knuses i en hvidløgspresser, riv citronskal og bland det sammen. Gem i en lille skål. Vend sammen med mayonnaise.
Urtedip
Purløg skæres og blandes sammen med skal fra 1 lime. Gemmes i en lille skål. Vend sammen med mayonnaise.