
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
tortillaer
tortilla (740 g) | 1 pakker pakke | ||
røget laks
røget laks (med eller uden peber) | 250 g g | ||
dadeltomater dadeltomater | 250 g g | ||
avocadoer avocado | 2 | ||
løg løg | 1 | ||
hummus
hummus (med eller uden chili) | 200 g g | ||
salatmix salatmix | 200 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteWraps med varmrøget laks
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Lun tortilla-pandekagerne enkeltvis på en tør pande eller i ovnen som beskrevet på pakken.
- Pluk varmrøget laks i mindre stykker.
- Skær tomater i halve.
- Del avocadoer i halve på den lange led, og fjern stenen.
- Grav avocadokødet ud af skallen med en spiseske, så kan du få det ud i et helt stykke.
- Skær avocado i skiver.
- Skræl løg og skær det i tynde skiver.
- Smør humus på tortillas og fordel resten af fyldet på.
- Rul sammen og velbekomme!
Tip: Har du en rest kold ris eller bønner fra dagen før, er det perfekt som ekstra fyld i tortillawraps.