
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
tortillaer
tortilla (740 g) | 1 pakker pakke | |
røget laks
røget laks (med eller uden peber) | 250 g g | |
dadeltomater dadeltomater | 250 g g | |
avocadoer avocado | 2 | |
løg løg | 1 | |
hummus
hummus (med eller uden chili) | 200 g g | |
salatmix salatmix | 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWraps med varmrøget laks
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Lun tortilla-pandekagerne enkeltvis på en tør pande eller i ovnen som beskrevet på pakken.
- Pluk varmrøget laks i mindre stykker.
- Skær tomater i halve.
- Del avocadoer i halve på den lange led, og fjern stenen.
- Grav avocadokødet ud af skallen med en spiseske, så kan du få det ud i et helt stykke.
- Skær avocado i skiver.
- Skræl løg og skær det i tynde skiver.
- Smør humus på tortillas og fordel resten af fyldet på.
- Rul sammen og velbekomme!
Tip: Har du en rest kold ris eller bønner fra dagen før, er det perfekt som ekstra fyld i tortillawraps.