
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 pakker pakke | tortillaer
tortilla ((740 g)) | ||
250 g g | røget laks
røget laks (med eller uden peber) | ||
250 g g | dadeltomater dadeltomater | ||
2 | avokadoer avokado | ||
1 | løg løg | ||
200 g g | hummus
hummus (med eller uden chili) | ||
200 g g | salatmix salatmix |
Wraps med varmrøget laks
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(9)
Sådan gør du
Lun tortilla-pandekagerne enkeltvis på en tør pande eller i ovnen som beskrevet på pakken.
Pluk varmrøget laks i mindre stykker. Skær tomater i halve. Del avocadoer i halve på den lange led, og fjern stenen. Grav avocadokødet ud af skallen med en spiseske, så kan du få det ud i et helt stykke. Skær avocado i skiver. Skræl løg og skær det i tynde skiver. Smør humus på tortillas og fordel resten af fyldet på. Rul sammen og velbekomme.
Tip: Har du en rest kold ris eller bønner fra dagen før, er det perfekt som ekstra fyld i tortillawraps.