
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 glas glas | rødvinssauce rødvinssauce | ||
2 kviste kvist | rosmarin
rosmarin (økologisk) | ||
1 | citroner
citron (økologisk, saft og skal) | ||
50 g g | smør smør | ||
salt salt |
WH sauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(0)
Sådan gør du
Hak rosmarinkvistene. Bring saucen i kog i en kasserolle. Tilsæt citronskallen samt den hakkede rosmarin. Tilsæt citronsaften. Skær den kolde smør i små tern, og tilsæt dem lidt efter lidt i den varme sauce. Smag til med salt.
Tip: Når saucen først er lavet, kan den ikke bringes i kog igen, da den så vil skille. Dog kan saucen godt opvarmes ved middel varme.