
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
250 g g | ølandshvedemel ølandshvedemel | ||
0,25 tsk tsk | salt salt | ||
0,5 tsk tsk | natron natron | ||
1 | vaniljestænger vaniljestang | ||
2 dl dl | kærnemælk kærnemælk | ||
1 dl dl | alkoholfri øl alkoholfri øl | ||
1 dl dl | æblecider æblecider | ||
150 g g | smør smør | ||
2 | æg æg | ||
100 g g | sukker sukker |
WH’s æbleskiver
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
1:00
t
(1)
Sådan gør du
Pisk æg og hvedemel sammen. Det må ikke klumpe. Tilsæt kærnemælk, øl og æblecider. Rør det sammen. Flæk vaniljestangen på langs med en lille urtekniv, og skrab kornene ud med en teske. Læg lidt sukker på skærebrættet, hvor vaniljekornene fordeles i. Tilsæt natron, vaniljekorn og salt, og rør det sammen til en ensartet masse. Lad dejen hvile i 30 min ved stuetemperatur. Bag herefter æbleskiverne i en æbleskivepande med lidt brunet smør.