
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hvidløgsfed hvidløgsfed | 2 | ||
tomatpuré tomatpuré | 2 spsk. spsk. | ||
olivenolie olivenolie | 2 - 3 spsk. spsk. | ||
løg
løg (á 150 g) | 2 | ||
rødvine rødvin | 100 ml ml | ||
flåede tomater flåede tomater | 2 dåser dåse | ||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 350 ml ml | ||
salt salt | |||
chilipulver chilipulver | 2 - 3 tsk. tsk. | ||
tørret oregano tørret oregano | 1 tsk. tsk. | ||
brun farin brun farin | 1 - 2 tsk. tsk. | ||
kidneybønner
kidneybønner (425 ml) | 1 dåser dåse | ||
søde kartofler sød kartoffel | 1 kg kg | ||
majs
majs (425 ml) | 1 dåser dåse | ||
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | |||
forårsløg forårsløg | 3 | ||
limes saft lime saft |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteVegetarisk chili med sødekartofler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pil løgene, og skær dem i tern. Steg dem gennemsigtige i olivenolie. Skræl hvidløgene, pres dem, og tilsæt dem. Tilsæt tomatpuréen, og svits det kort med. Tilsæt rødvin, tomat med det flydende og grøntsagsbouillon. Krydr med salt, 2 tsk. chilipulver, oregano og 1 tsk. sukker. Kog i 5 min. Skræl sødekartoflerne, og skær dem i 2-3 cm store stykker. Tilsæt dem chilien, og lad dem koge med i 15-20 min. Skyl og kidneybønnerne, og lad dem dryppe godt af. Lad majsene dryppe af. Tilsæt begge dele i chilien, og kog videre i 5-8 min. Smag til med salt, chili og sukker. Skyl i mellemtiden forårsløgene, og skær dem i ringe. Omrør de hvide ringe med creme fraiche, salt og limesaft. Drys chilien med de grønne ringe, og server dippen dertil. Dertil passer sprød baguette.
Tip
- Uden dip er opskriften vegansk og laktosefri.