Super frisk. Til Lidl Pris
Vegetarisk chili med sødekartofler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 hvidløgsfed hvidløgsfed
2 spsk. spsk. tomatpuré tomatpuré
2 - 3 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
2 løg løg
(á 150 g)
100 ml ml rødvine rødvin
2 dåser dåse flåede tomater flåede tomater
350 ml ml grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
salt salt
2 - 3 tsk. tsk. chilipulver chilipulver
1 tsk. tsk. tørret oregano tørret oregano
1 - 2 tsk. tsk. brun farin brun farin
1 dåser dåse kidneybønner kidneybønner
(425 ml)
1 kg kg søde kartofler sød kartoffel
1 dåser dåse majs majs
(425 ml)
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
3 forårsløg forårsløg
limes saft lime saft

Vegetarisk chili med sødekartofler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(12)

Sådan gør du

Pil løgene, og skær dem i tern. Steg dem gennemsigtige i olivenolie. Skræl hvidløgene, pres dem, og tilsæt dem. Tilsæt tomatpuréen, og svits det kort med. Tilsæt rødvin, tomat med det flydende og grøntsagsbouillon. Krydr med salt, 2 tsk. chilipulver, oregano og 1 tsk. sukker. Kog i 5 min. Skræl sødekartoflerne, og skær dem i 2-3 cm store stykker. Tilsæt dem chilien, og lad dem koge med i 15-20 min. Skyl og kidneybønnerne, og lad dem dryppe godt af. Lad majsene dryppe af. Tilsæt begge dele i chilien, og kog videre i 5-8 min. Smag til med salt, chili og sukker. Skyl i mellemtiden forårsløgene, og skær dem i ringe. Omrør de hvide ringe med creme fraiche, salt og limesaft. Drys chilien med de grønne ringe, og server dippen dertil. Dertil passer sprød baguette.

Tip

  • Uden dip er opskriften vegansk og laktosefri.

Næringsindhold

Fedt12 g Kulhydrater28 g Protein10 g kcal287 kJ1202