
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Bagte grøntsager
1 | blomkål blomkål | ||
1 | squash squash | ||
4 | gulerødder gulerod | ||
2 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
1 tsk. tsk. | paprikaer paprika | ||
1 tsk. tsk. | stødt koriander stødt koriander | ||
1 tsk. tsk. | tørret oregano tørret oregano | ||
0,5 tsk. tsk. | hvidløgspulver hvidløgspulver | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
150 g g | cheddar cheddar |
Til servering
8 | tortillapandekager tortillapandekage | ||
1 bakker bakke | blandet salat blandet salat | ||
2 | avocadoer avocado | ||
2 dl dl | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
1 glas glas | salsa sauce salsa sauce |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteVegetar tortillas med bagte grøntsager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Rens blomkål, squash og gulerødder, og skær dem i mundrette stykker. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir, og vend dem i olivenolie og krydderier. Bag grøntsagerne i ovnen i cirka 25 minutter, til de begynder at blive gyldne.Riv cheddarosten over bagepladen, og sæt den ind i ovnen i yderligere 5 minutter, til osten er smeltet.
Lun tortillapandekagerne, og fyld dem med bagte grøntsager, frisk salat, avocadoskiver, cremefraiche og salsa.
Udarbejdet af Emma Martiny.