
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Nachos
Tomatsalsa
cherrytomater cherrytomat | 250 g g | |
agurker agurk | 0,5 | |
rødløg rødløg | 0,25 | |
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | |
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | |
Salt og peber Salt og peber |
Flødeostdip
vegansk flødeost
vegansk flødeost (fx Vemondo flødeost neutral) | 250 g g | |
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | |
citronersaft citronsaft | 2 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber |
Guacamole
avocadoer avocado | 4 | |
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | |
citronersaft citronsaft | 1 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVeganske nachos med guacamole og flødeostdip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Nachos
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Steg din plantefars på en pande i lidt olie, og tilsæt sorte bønner og taco mix. Lad det stege et par minutter.
- Hæld tortillachips i et ildfast fast, og top med plantefars og ost (gør osten våd inden for bedre smelteevne).
- Smid det i ovnen i 15 min, eller indtil osten er smeltet.
Tomatsalsa
- Skær tomat, agurk og rødløg fint ud, og put det i en skål.
- Tilsæt olivenolie, presset hvidløg, salt og peber. Rør det sammen.
Flødeostdip
- Put hele flødeosten i en skål.
- Pres hvidløg, citronsaft, salt og peber i.
- Rør det godt rundt. Smag evt. til med mere citron.
Guacamole
- Mas alle dine avocadoer i en skål.
- Tilsæt hvidløg, citron, salt og peber.
- Rør det hele godt sammen.
Når nachos er ude af ovnen kan du pynte med tomatsalsa, og evt. toppe med jalapeños og koriander.
Opskriften er udviklet af Veganskunivers