
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Nachos
Tomatsalsa
cherrytomater cherrytomat | 250 g g | ||
agurker agurk | 0,5 | ||
rødløg rødløg | 0,25 | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
Salt og peber Salt og peber |
Flødeostdip
vegansk flødeost
vegansk flødeost (fx Vemondo flødeost neutral) | 250 g g | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
citronersaft citronsaft | 2 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber |
Guacamole
avocadoer avocado | 4 | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
citronersaft citronsaft | 1 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteVeganske nachos med guacamole og flødeostdip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Nachos
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Steg din plantefars på en pande i lidt olie, og tilsæt sorte bønner og taco mix. Lad det stege et par minutter.
- Hæld tortillachips i et ildfast fast, og top med plantefars og ost (gør osten våd inden for bedre smelteevne).
- Smid det i ovnen i 15 min, eller indtil osten er smeltet.
Tomatsalsa
- Skær tomat, agurk og rødløg fint ud, og put det i en skål.
- Tilsæt olivenolie, presset hvidløg, salt og peber. Rør det sammen.
Flødeostdip
- Put hele flødeosten i en skål.
- Pres hvidløg, citronsaft, salt og peber i.
- Rør det godt rundt. Smag evt. til med mere citron.
Guacamole
- Mas alle dine avocadoer i en skål.
- Tilsæt hvidløg, citron, salt og peber.
- Rør det hele godt sammen.
Når nachos er ude af ovnen kan du pynte med tomatsalsa, og evt. toppe med jalapeños og koriander.
Opskriften er udviklet af Veganskunivers