
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hvidløg
hvidløg (ca. 6 g) | 2 fed fed | |
forårsløg
forårsløg (ca. 100 g) | 5 | |
olivenolie
olivenolie (ca. 15 ml) | 1 spsk. spsk. | |
hvidkål hvidkål | 300 g g | |
chorizos
chorizo (eller en anden krydret pølse) | 150 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVarm hvidkålssalat med chorizo og hvidløg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl hvidløgene og hak dem fint. Rens løgene og snit dem fint. Kom olivenolie på panden og steg løgene, indtil de får lidt farve. Tilsæt skiver af chorizo og steg, indtil pølsen begynder at afgive fedt til panden. Snit hvidkålen i tynde strimler og steg den sammen med chorizo og løg i 3-4 min. (indtil kålen falder lidt sammen).
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt72
g
Kulhydrater23
g
Protein42
g
kcal934
kJ3904