Varm chokolade med mandelmælk

Varm chokolade med mandelmælk image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

4 kopper
    • 1   mandeldrik
    • 125   g mørk chokolade 85%
    •   kanel efter behag

Forberedelse

    Opvarm mandelmælken til lige under kogepunktet. Hak chokoladen groft og kom den i en skål, der kan tåle den varmede mælk. Hæld den varme mælk over chokoladen. Rør rundt, indtil chokoladen er smeltet.

    Smag til med kanel og anret i 4 egnede krus/kopper.

    Tips

    Pisk lidt flødeskum og tilsæt (brug evt. laktosefri, hvis du ikke tåler laktose).

    Tilsæt lidt chillipulver, hvis du vil have en krydret version.

    Servér i et lækkert glas eller en flot kop, når du skal have gæster.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 890
Protein (g) 14
Kulhydrat (g) 19
Fedt (g) 84