Super frisk. Til Lidl Pris
Vaniljehavregrød med banantopping

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

vaniljestænger vaniljestang1
havregryn havregryn150 g g
mælk mælk400 ml ml
hindbær hindbær
(friske eller frosne)
100 g g
cashewnødder cashewnød60 g g
bananer banan
(ca. 700 g)
4
brun farin brun farin2 - 3 tsk. tsk.

Vaniljehavregrød med banantopping

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(23)

Opskriften

  1. Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kernerne ud.
  2. Rør dem med havregryn og mælk, og stil det i køleskabet natten over.
  3. Lad hindbærrene tø op.

 

Før servering

  1. Rist cashewnødderne let på en tør pande. Lad dem køle af, og hak dem groft.
  2. Skræl bananen, og mos den.
  3. Bland den med hindbær og cashewnødderne.
  4. Fordel vaniljehavregrøden i 4 skåle, og strø med lidt sukker.
  5. Læg bananblandingen ovenpå, og servér.