Super frisk. Til Lidl Pris
Vaniljehavregrød med banantopping

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 vaniljestænger vaniljestang
150 g g havregryn havregryn
400 ml ml mælk mælk
100 g g hindbær hindbær
(friske eller frosne)
60 g g cashewnødder cashewnød
4 bananer banan
(ca. 700 g)
2 - 3 tsk. tsk. brun farin brun farin

Vaniljehavregrød med banantopping

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(12)

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kernerne ud. Rør dem med havregryn og mælk, og stil det i køleskabet natten over. Lad hindbærrene tø op.Før servering:

Rist cashewnødderne let på en tør pande. Lad dem køle af, og hak dem groft. Skræl bananen, og mos den. Bland den med hindbær og cashewnødderne. Fordel vaniljehavregrøden i 4 skåle, og strø med lidt sukker. Læg bananblandingen ovenpå, og servér.