
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vaniljestænger vaniljestang | 1 | ||
havregryn havregryn | 150 g g | ||
mælk mælk | 400 ml ml | ||
hindbær
hindbær (friske eller frosne) | 100 g g | ||
cashewnødder cashewnød | 60 g g | ||
bananer
banan (ca. 700 g) | 4 | ||
brun farin brun farin | 2 - 3 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteVaniljehavregrød med banantopping
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kernerne ud.
- Rør dem med havregryn og mælk, og stil det i køleskabet natten over.
- Lad hindbærrene tø op.
Før servering
- Rist cashewnødderne let på en tør pande. Lad dem køle af, og hak dem groft.
- Skræl bananen, og mos den.
- Bland den med hindbær og cashewnødderne.
- Fordel vaniljehavregrøden i 4 skåle, og strø med lidt sukker.
- Læg bananblandingen ovenpå, og servér.