Super frisk. Til Lidl Pris
Vagtelbrystfileter i paprikaflødesauce med svampe, bønner og små persillekartofler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g vagtelbrystfileter vagtelbrystfilet
250 g g champignoner champignon
2 fed fed hvidløg hvidløg
1 rødløg rødløg
5 tsk. tsk. paprikaer paprika
4 dl dl madlavningsfløde madlavningsfløde
1 bundter bundt persille persille
500 g g grønne bønner grønne bønner
750 g g kartofler kartoffel
40 g g smør smør
olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Vagtelbrystfileter i paprikaflødesauce med svampe, bønner og små persillekartofler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(7)

Sådan gør du

Skyl svampene og skær dem i skiver. Hak løg, hvidløg og persille fint. Kartoflerne renses og sættes over i rigeligt og letsaltet vand. De færdigkogte kartofler vendes i den hakkede persille umiddelbart inden servering. Bønnerne skylles, nippes og vendes i olivenolie, 1 tsk. paprika, salt og peber. Tilberedes i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 30 min. til de er sprøde.Vagtelbrysterne krydres med salt og peber. En pande med olivenolie varmes op til middelhøj varme, og vagtelbrystfileterne steges i ca. 1-2 min. på hver side. Brysterne er sarte, så pas på ikke at overstege dem. Tag fileterne fra og lad dem trække under stanniol på en tallerken. Tilsæt smørret til panden. Når det er gyldent tilsættes løg og hvidløg og brunes af i ca. 1 min. Herefter tilsættes svampene og steger videre i ca. 3 min., hvorefter 4 tsk. paprika og madlavningsfløde tilsættes. Lad det simre indtil saucen tyknes. Anret vagtlerne med de små persillekartofler, bønnerne og paprikasaucen.