Super frisk. Til Lidl Pris
Vagtelbrystfileter i paprikaflødesauce med svampe, bønner og små persillekartofler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

vagtelbrystfileter vagtelbrystfilet400 g g
champignoner champignon250 g g
hvidløg hvidløg2 fed fed
rødløg rødløg1
paprika paprika5 tsk. tsk.
madlavningsfløde madlavningsfløde4 dl dl
persille persille1 bundter bundt
grønne bønner grønne bønner500 g g
kartofler kartoffel750 g g
smør smør40 g g
olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Vagtelbrystfileter i paprikaflødesauce med svampe, bønner og små persillekartofler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(10)

Opskriften

Skyl svampene og skær dem i skiver. Hak løg, hvidløg og persille fint. Kartoflerne renses og sættes over i rigeligt og letsaltet vand. De færdigkogte kartofler vendes i den hakkede persille umiddelbart inden servering. Bønnerne skylles, nippes og vendes i olivenolie, 1 tsk. paprika, salt og peber. Tilberedes i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 30 min. til de er sprøde.Vagtelbrysterne krydres med salt og peber. En pande med olivenolie varmes op til middelhøj varme, og vagtelbrystfileterne steges i ca. 1-2 min. på hver side. Brysterne er sarte, så pas på ikke at overstege dem. Tag fileterne fra og lad dem trække under stanniol på en tallerken. Tilsæt smørret til panden. Når det er gyldent tilsættes løg og hvidløg og brunes af i ca. 1 min. Herefter tilsættes svampene og steger videre i ca. 3 min., hvorefter 4 tsk. paprika og madlavningsfløde tilsættes. Lad det simre indtil saucen tyknes. Anret vagtlerne med de små persillekartofler, bønnerne og paprikasaucen.