
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Pandekager
150 g g | mel mel | ||
4 spsk. spsk. | sukker sukker | ||
3 | æg æg | ||
3 dl dl | sødmælk sødmælk | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
smør
smør (til stegning) |
Kakaoflødeskum
5 dl dl | piskefløde piskefløde | ||
6 spsk. spsk. | flormelis flormelis | ||
5 spsk. spsk. | kakaopulver kakaopulver |
Jordbærflødeskum
5 dl dl | piskefløde piskefløde | ||
2 dl dl | jordbærmarmelade jordbærmarmelade |
Vaniljeflødeskum
5 dl dl | piskefløde piskefløde | ||
4 spsk. spsk. | flormelis flormelis | ||
1 | vaniljestænger
vaniljestang (Korn af 1 vaniljestang) |
Pynt
1 bakker bakke | jordbær jordbær | ||
100 g g | mørk chokolade mørk chokolade |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteTrefarvet pandekage-lagkage
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pandekager
Pisk alle ingredienserne til pandekagerne sammen i en skål. Lad dejen hvile i 15 min. Steg pandekagerne i smør på begge sider, til de er flot gyldne. Lad pandekagerne køle helt af.Kakaoflødeskum
Pisk fløde, flormelis og kakaopulver sammen i en skål, så du får en luftig kakaoflødeskum.Jordbærflødeskum
Pisk fløde til skum, og vend jordbærmarmeladen i skålen. Vaniljeflødeskum
Pisk fløde, flormelis og vaniljekorn sammen, til du får en luftig vaniljeflødeskum. Læg en pandekage på et fad, og top med et lag kakaoflødeskum. Placér en pandekage over, og gentag processen, til kakaoflødeskummet er opbrugt. Fortsæt dernæst med pandekager og jordbærflødeskum og til sidst vaniljeflødeskum. Slut af med et lag vaniljeflødeskum, og pynt med jordbær og mørk chokolade.