
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Pandekager
mel mel | 150 g g | ||
sukker sukker | 4 spsk. spsk. | ||
æg æg | 3 | ||
sødmælk sødmælk | 3 dl dl | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
smør
smør (til stegning) |
Kakaoflødeskum
piskefløde piskefløde | 5 dl dl | ||
flormelis flormelis | 6 spsk. spsk. | ||
kakaopulver kakaopulver | 5 spsk. spsk. |
Jordbærflødeskum
piskefløde piskefløde | 5 dl dl | ||
jordbærmarmelade jordbærmarmelade | 2 dl dl |
Vaniljeflødeskum
piskefløde piskefløde | 5 dl dl | ||
flormelis flormelis | 4 spsk. spsk. | ||
vaniljestænger
vaniljestang (Korn af 1 vaniljestang) | 1 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteTrefarvet pandekage-lagkage
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pandekager
- Pisk alle ingredienserne til pandekagerne sammen i en skål.
- Lad dejen hvile i 15 min.
- Steg pandekagerne i smør på begge sider, til de er flot gyldne.
- Lad pandekagerne køle helt af.
Kakaoflødeskum
Pisk fløde, flormelis og kakaopulver sammen i en skål, så du får en luftig kakaoflødeskum.
Jordbærflødeskum
Pisk fløde til skum, og vend jordbærmarmeladen i skålen.
Vaniljeflødeskum
- Pisk fløde, flormelis og vaniljekorn sammen, til du får en luftig vaniljeflødeskum.
- Læg en pandekage på et fad, og top med et lag kakaoflødeskum.
- Placér en pandekage over, og gentag processen, til kakaoflødeskummet er opbrugt.
- Fortsæt dernæst med pandekager og jordbærflødeskum og til sidst vaniljeflødeskum.
- Slut af med et lag vaniljeflødeskum, og pynt med jordbær og mørk chokolade.