
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 dåser dåse | torskerogn
torskerogn ((ca. 100 g)) | ||
1 dåser dåse | tun
tun ((ca. 100 g)) | ||
1 | løg
løg ((ca. 100 g)) | ||
1 | æg æg | ||
25 g g | fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
vand
vand ((om nødvendigt)) | |||
20 g g | smør smør | ||
0,5 | røde peberfrugter rød peberfrugt | ||
0,5 | agurker agurk | ||
2 spsk spsk | mayonnaise mayonnaise | ||
2 | foldebrød foldebrød |
Torskerogns- og tunfrikadeller i foldebrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(2)
Sådan gør du
Rør tun og torskerogn sammen i en skål til en samlet masse. Hak løget fint og rør det sammen med fisken. Tilsæt æg, mel og salt og pisk det hele godt sammen. Tilsæt vand for at opnå en konsistens som frikadellefars. Smelt smørret på en pande og steg frikadellerne, indtil de er gennemstegte. Smør mayonnaisen på foldebrødenes inderside. Snit rød peber og agurk fint. Skær 2 frikadeller i tynde skiver og læg dem på den ene side af brødet. Læg grøntsagerne på og fold brødet.Tip
- Frikadellerne er også gode som pålæg på fx rugbrød.
- Server retten med persillesovs og kartofler.
- Brug forskellige brød, fx boller eller sandwichbrød.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt32gKulhydrater48gProtein31,5gkcal624gkJ2621g