Super frisk. Til Lidl Pris
Torskerogns- og tunfrikadeller i foldebrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

torskerogn torskerogn
(ca. 100 g)
1 dåser dåse
tun tun
(ca. 100 g)
1 dåser dåse
løg løg
(ca. 100 g)
1
æg æg1
fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel25 g g
salt salt1 tsk. tsk.
vand vand
(om nødvendigt)
smør smør20 g g
røde peberfrugter rød peberfrugt0,5
agurker agurk0,5
mayonnaise mayonnaise2 spsk. spsk.
foldebrød foldebrød2

Torskerogns- og tunfrikadeller i foldebrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(26)

Opskriften

Rør tun og torskerogn sammen i en skål til en samlet masse. Hak løget fint og rør det sammen med fisken. Tilsæt æg, mel og salt og pisk det hele godt sammen. Tilsæt vand for at opnå en konsistens som frikadellefars. Smelt smørret på en pande og steg frikadellerne, indtil de er gennemstegte.
Smør mayonnaisen på foldebrødenes inderside. Snit rød peber og agurk fint. Skær 2 frikadeller i tynde skiver og læg dem på den ene side af brødet. Læg grøntsagerne på og fold brødet.Tip

  • Frikadellerne er også gode som pålæg på fx rugbrød.
  • Server retten med persillesovs og kartofler.
  • Brug forskellige brød, fx boller eller sandwichbrød.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt32 g Kulhydrater48 g Protein31,5 g kcal624 kJ2621

Keywords

Frokost