Super frisk. Til Lidl Pris
Torskerogns- og tunfrikadeller i foldebrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 dåser dåse torskerogn torskerogn
(ca. 100 g)
1 dåser dåse tun tun
(ca. 100 g)
1 løg løg
(ca. 100 g)
1 æg æg
25 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
1 tsk. tsk. salt salt
vand vand
(om nødvendigt)
20 g g smør smør
0,5 røde peberfrugter rød peberfrugt
0,5 agurker agurk
2 spsk. spsk. mayonnaise mayonnaise
2 foldebrød foldebrød

Torskerogns- og tunfrikadeller i foldebrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(17)

Sådan gør du

Rør tun og torskerogn sammen i en skål til en samlet masse. Hak løget fint og rør det sammen med fisken. Tilsæt æg, mel og salt og pisk det hele godt sammen. Tilsæt vand for at opnå en konsistens som frikadellefars. Smelt smørret på en pande og steg frikadellerne, indtil de er gennemstegte.
Smør mayonnaisen på foldebrødenes inderside. Snit rød peber og agurk fint. Skær 2 frikadeller i tynde skiver og læg dem på den ene side af brødet. Læg grøntsagerne på og fold brødet.Tip

  • Frikadellerne er også gode som pålæg på fx rugbrød.
  • Server retten med persillesovs og kartofler.
  • Brug forskellige brød, fx boller eller sandwichbrød.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt32 g Kulhydrater48 g Protein31,5 g kcal624 kJ2621

Keywords

Frokost