Super frisk. Til Lidl Pris
Tomat- og mangochutney

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 kg kg tomater tomat
300 g g løg løg
25 g g ingefær ingefær
2 mangoer mango
(ca. 400 g)
1 chilipebere chilipeber
2 tsk. tsk. sennepsfrø sennepsfrø
2 spsk. spsk. olie olie
2 tsk. tsk. korianderfrø korianderfrø
salt salt
200 ml ml balsamico balsamico
(hvid balsamico)
150 g g brun farin brun farin

Tomat- og mangochutney

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:40 t
(9)

Sådan gør du

Svits tomaterne, overhæld dem med kogende vand, lad dem trække kort, hæld vandet fra, og lad dem køle af. Flå skindet af, og skær tomaterne i tern. Skræl mangoerne, skær frugtkødet fra stenene, og skær det i tern. Pil løgene, og skær dem i tern. Skræl ingefæren, hak den fint. Skyl chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Rist sennepsfrøene og korianderfrøene kort i hed olie. Tilsæt løg, ingefær og chili, og rør rundt i 2-3 min. Tilsæt mango, tomater, 2 tsk. salt og balsamico, og lad det koge tildækket i 10 min. Tilsæt sukker, og lad chutneyen koge ind uden låg i 40-50 min til en tyk masse. Rør rundt ofte. Smag til med salt, og hæld den straks på skoldede, tørre glas, sæt låg på, og lad den køle af.

Næringsindhold

Fedt5 g Kulhydrater40 g Protein3 g kcal226 kJ944