
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 kg kg | tomater tomat | ||
300 g g | løg løg | ||
25 g g | ingefær ingefær | ||
2 | mangoer
mango ((ca. 400 g)) | ||
1 | chilipebere chilipeber | ||
2 tsk tsk | sennepsfrø sennepsfrø | ||
2 spsk spsk | olie olie | ||
2 tsk tsk | korianderfrø korianderfrø | ||
salt salt | |||
200 ml ml | balsamico
balsamico ((hvid balsamico)) | ||
150 g g | brun farin brun farin |
Tomat- og mangochutney
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Svits tomaterne, overhæld dem med kogende vand, lad dem trække kort, hæld vandet fra, og lad dem køle af. Flå skindet af, og skær tomaterne i tern. Skræl mangoerne, skær frugtkødet fra stenene, og skær det i tern. Pil løgene, og skær dem i tern. Skræl ingefæren, hak den fint. Skyl chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Rist sennepsfrøene og korianderfrøene kort i hed olie. Tilsæt løg, ingefær og chili, og rør rundt i 2-3 min. Tilsæt mango, tomater, 2 tsk. salt og balsamico, og lad det koge tildækket i 10 min. Tilsæt sukker, og lad chutneyen koge ind uden låg i 40-50 min til en tyk masse. Rør rundt ofte. Smag til med salt, og hæld den straks på skoldede, tørre glas, sæt låg på, og lad den køle af.