
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
riskiks
riskiks (ca. 15 g) | 2 stk. stk. | ||
mørk chokolade mørk chokolade | 50 g g | ||
tørrede figner tørret figne | 50 g g | ||
mandler mandel | 50 g g | ||
tørrede ferskener tørret fersken | 50 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteTørret frugtmiks dyppet i chokolade
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bræk riskiksene i mindre stykker. Skær tørrede figner og ferskner i små tern. Hak mandlerne groft. Smelt chokoladen over vandbad. Vend riskiks, tørrede frugtstykker og mandler i chokoladen. Sæt klatter af chokolademassen på bagepapir. Stil det til afkøling i køleskabet. De er klar til servering, når chokoladen er stivnet.TipsDu kan bruge alle typer af tørrede frugter og nødder i dette miks.Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt55
g
Kulhydrater78
g
Protein21
g
kcal955
kJ3991