
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tærtedej
hvedemel hvedemel | 200 g g | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
smør smør | 100 g g | |
vand vand | 5 - 6 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTøm-køleskabet-tærte
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Tænd ovnen på 180 grader
- Start med at lave bunden til tærten ved at komme mel, salt og smør i en skål.
- Smuldr smørret ind i melet og saml det med vandet.
- Rul dejen ud og kom den i en tærteform.
- Det er nemmest mellem to stykker bagepapir.
- Pres dejen op af kanterne og prik lidt huller med en gaffel Forbag bunden ved 180 grader i 10 minutter imens du klargør fyldet I en skål blandes æg, hytteost, mælk, salt og peber
- Rengør peberfrugt og skær det i skiver.
- Skær også løg i skiver Fjern skindet fra chorizopølse og skær i mindre stykker.
- Kom nu peberfrugt og og løg på tærtebunden og hæld æggeblandingen over.
- Kom chorizopølse over.
- Bag videre i ovnen i en lille halv time, til fyldet har sat sig og får en fin gylden farve.