Toastknogle med sort dip

Toastknogle med sort dip image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

4 portioner
    • 40   g mandler
    • 80   g oliven sorte
    • 25   g kapers
    • 40   g parmesanost
    • 1   fed hvidløg
    • 1   løg
    •   peber
    •   salt
    • 1   - 2   tsk. citronersaft
    • 3   spsk. olivenolie
    • 4   skiver sandwichtoast

Forberedelse

    Mandler hakkes fint og ristes uden fedt i en pande. Tages af og afkøles. Oliven og karpers dryppes af og hakkes fint. Parmesan rives. Hvidløg skrælles og presses. Løg skrælles og hakkes fint. Alle ingredienserne blandes og krydres med krydderier, salt, peber og citronsaft. Olivenolie blandes i. Toastskiverne ristes og skæres ud til hver 2 knogler og serveres med dip.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 373
Protein (g) 10
Kulhydrat (g) 24
Fedt (g) 25