
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mandler mandel | 40 g g | ||
oliven
oliven (sorte) | 80 g g | ||
kapers kapers | 25 g g | ||
parmesanost parmesanost | 40 g g | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
løg løg | 1 | ||
peber peber | |||
salt salt | |||
citronersaft citronsaft | 1 - 2 tsk. tsk. | ||
olivenolie olivenolie | 3 spsk. spsk. | ||
sandwichtoast sandwichtoast | 4 skiver skive |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteToastknogle med sort dip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Mandler hakkes fint og ristes uden fedt i en pande. Tages af og afkøles. Oliven og karpers dryppes af og hakkes fint. Parmesan rives. Hvidløg skrælles og presses. Løg skrælles og hakkes fint. Alle ingredienserne blandes og krydres med krydderier, salt, peber og citronsaft. Olivenolie blandes i. Toastskiverne ristes og skæres ud til hver 2 knogler og serveres med dip.
Næringsindhold
Fedt25
g
Kulhydrater24
g
Protein10
g
kcal373
kJ1562