Mandler hakkes fint og ristes uden fedt i en pande. Tages af og afkøles. Oliven og karpers dryppes af og hakkes fint. Parmesan rives. Hvidløg skrælles og presses. Løg skrælles og hakkes fint. Alle ingredienserne blandes og krydres med krydderier, salt, peber og citronsaft. Olivenolie blandes i. Toastskiverne ristes og skæres ud til hver 2 knogler og serveres med dip.
Toastknogle med sort dip
Ingredienser
4
portioner
-
- 40 g mandler
- 80 g oliven sorte
- 25 g kapers
- 40 g parmesanost
- 1 fed hvidløg
- 1 løg
- peber
- salt
- 1 - 2 tsk. citronersaft
- 3 spsk. olivenolie
- 4 skiver sandwichtoast
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
373
Protein (g)
10
Kulhydrat (g)
24
Fedt (g)
25