
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | æggeblommer æggeblomme | ||
250 g g | mascarpone mascarpone | ||
2 spsk. spsk. | sukker sukker | ||
0,5 dl dl | kaffe
kaffe (eller espresso) | ||
2 spsk. spsk. | amaretto amaretto | ||
kakaopulver
kakaopulver (til pynt) | |||
1 pakker pakke | ladyfingers ladyfinger | ||
krydderurter
krydderurt (hakket chokolade) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteTiramisu
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
KaffeBryg kaffen intenst/kraftigt, og smag den til med amaretto.
MascarponecremePisk æggeblommer og sukker i en skål, indtil du har en luftig masse. Vend forsigtigt mascarponen i blandingen, og bland godt sammen.
TiramisuDyp ladyfingers i kaffen, og placér dem i bunden af en skål. Smør et lag mascarponecreme på og fortsæt skiftevis med ladyfingers og marscarponecreme, indtil du synes, at der er nok. Afslut med et lag mascarponecreme. Sæt kagen på køl natten over.
Inden servering drysses et lag kakao og evt. hakket chokolade over.