Tænd ovnen på 200 grader. Brun koteletterne af på en pande, læg dem i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 15 min. Snit kål i fine, tynde strimler og skær ananassen i tern. Steg halvdelen af kålen let på panden sammen med chili, ingefær og soja. Tag koteletterne ud af ovnen, kom den stegte blanding ovenpå og sæt det hele i ovnen i 5 min.Anret resten af kålen på en tallerken og hæld det varme over. Drys med hakkede mandler eller cashewnødder.
Thai-koteletter med salat
Ingredienser
2
portioner
-
- 400 g svinekoteletter
- 150 g hvidkål
- 150 g ananaser
- 20 stk. mandler
- 3 spsk. sojasauce
- 5 cm ingefær skrællet
- 0,5 røde chilier
Forberedelse
Tip
Brug andre typer kål eller brug fisk i stedet for koteletter.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
498
Fedt (g)
26.5
Kulhydrat (g)
20.5
Protein (g)
46.5