Thai-koteletter med salat

Thai-koteletter med salat

NiveauNem
Tid15 min

Forberedelse

    Tænd ovnen på 200 grader. Brun koteletterne af på en pande, læg dem i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 15 min. Snit kål i fine, tynde strimler og skær ananassen i tern. Steg halvdelen af kålen let på panden sammen med chili, ingefær og soja. Tag koteletterne ud af ovnen, kom den stegte blanding ovenpå og sæt det hele i ovnen i 5 min.Anret resten af kålen på en tallerken og hæld det varme over. Drys med hakkede mandler eller cashewnødder.

    Tip

    Brug andre typer kål eller brug fisk i stedet for koteletter.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal498 kCal
Kulhydrat (g) 20.5 g
Protein (g) 46.5 g
Fedt (g)26.5 g

Lignende opskrifter