
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
svinekoteletter svinekotelet | 400 g g | ||
hvidkål hvidkål | 150 g g | ||
ananaser ananas | 150 g g | ||
mandler mandel | 20 stk. stk. | ||
sojasauce sojasauce | 3 spsk. spsk. | ||
ingefær
ingefær (skrællet) | 5 cm cm | ||
røde chilier rød chili | 0,5 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteThai-koteletter med salat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 200 grader. Brun koteletterne af på en pande, læg dem i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 15 min. Snit kål i fine, tynde strimler og skær ananassen i tern. Steg halvdelen af kålen let på panden sammen med chili, ingefær og soja. Tag koteletterne ud af ovnen, kom den stegte blanding ovenpå og sæt det hele i ovnen i 5 min.Anret resten af kålen på en tallerken og hæld det varme over. Drys med hakkede mandler eller cashewnødder.
Tip
- Brug andre typer kål eller brug fisk i stedet for koteletter.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt26,5
g
Kulhydrater20,5
g
Protein46,5
g
kcal498
kJ2092