Super frisk. Til Lidl Pris
Thai-koteletter med salat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g svinekoteletter svinekotelet
150 g g hvidkål hvidkål
150 g g ananaser ananas
20 stk. stk. mandler mandel
3 spsk. spsk. sojasauce sojasauce
5 cm cm ingefær ingefær
(skrællet)
0,5 røde chilier rød chili

Thai-koteletter med salat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(4)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader. Brun koteletterne af på en pande, læg dem i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 15 min. Snit kål i fine, tynde strimler og skær ananassen i tern. Steg halvdelen af kålen let på panden sammen med chili, ingefær og soja. Tag koteletterne ud af ovnen, kom den stegte blanding ovenpå og sæt det hele i ovnen i 5 min.Anret resten af kålen på en tallerken og hæld det varme over. Drys med hakkede mandler eller cashewnødder.

Tip

  • Brug andre typer kål eller brug fisk i stedet for koteletter.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt26,5 g Kulhydrater20,5 g Protein46,5 g kcal498 kJ2092