
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
400 g g | svinekoteletter svinekotelet | ||
150 g g | hvidkål hvidkål | ||
150 g g | ananaser ananas | ||
20 stk. stk. | mandler mandel | ||
3 spsk spsk | sojasauce sojasauce | ||
5 cm cm | ingefær
ingefær ((skrællet)) | ||
0,5 | røde chilier rød chili |
Thai-koteletter med salat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(2)
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader. Brun koteletterne af på en pande, læg dem i et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 15 min. Snit kål i fine, tynde strimler og skær ananassen i tern. Steg halvdelen af kålen let på panden sammen med chili, ingefær og soja. Tag koteletterne ud af ovnen, kom den stegte blanding ovenpå og sæt det hele i ovnen i 5 min.Anret resten af kålen på en tallerken og hæld det varme over. Drys med hakkede mandler eller cashewnødder.
Tip
- Brug andre typer kål eller brug fisk i stedet for koteletter.
Udarbejdet af Birgitte Nymann