
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | rødløg rødløg | ||
0,25 bundter bundt | purløg purløg | ||
0,25 bundter bundt | dild
dild ( (til mayonnaise og pynt)) | ||
200 g g | røget laks røget laks | ||
200 g g | pighvarfileter pighvarfilet | ||
100 g g | cornichoner cornichoner | ||
1 dl dl | mayonnaise mayonnaise | ||
1 | hjertesalat hjertesalat |
Tatar af pighvar og røget laks med rødløg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(8)
Sådan gør du
Pil og hak løgene. Hak purløg og dild. Hak asierne. Hak laksen og pighvarren groft. Rør mayonnaisen med halvdelen af den finthakkede dild. Vend alle de øvrige ingredienser i mayonnaisen, så konsistensen bliver cremet. Skær hjertesalat ud i kvarte, anret den op ad tataren, og pynt med resten af dilden. Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim