
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteTarteletter med kylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Bring bouillon i kog i en gryde. Tilsæt kyllingebrystfileter, og lad dem simre under låg i 15 minutter, til kødet er tilberedt. Tag kyllingekødet op, og gem bouillonen i gryden. Lad kyllingekødet køle lidt af, inden du river det fra hinanden i grove stykker med to gafler.
Smelt smør i en gryde, og rør mel i. Tilsæt 3 dl bouillon, lidt efter lidt under omrøring. Kom fløde og mælk i gryden, og bring det i kog. Knæk bunden af aspargesene, og kassér dem. Skær asparges i skråskiver. Tilsæt dem sammen med trevlet kyllingekød til gryden. Rør rundt, og smag saucen til med citronsaft salt og peber.
Lun tarteletterne på en brødrister eller i ovnen. Fyld dem med kylling og asparges, og pynt med ærteskud.
Udarbejdet af Emma Martiny.