Tacos med pulled chicken, ananas og ost

Tacos med pulled chicken, ananas og ost image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 personer
    • 8   - 12   stk. taco bløde
    • 2   stk. kyllingebryster
    • 2   spsk. taco spice mix Fx. Cajun
    • 0,5   stk. ananaser
    • 150   g ost
    • 200   g creme fraiche
    • 1   håndfuld persille frisk
    • 0,5   stk. citroner
    • 2   håndfulde koriander
    •   salt og peber
    • 1   spsk. olivenolie

Forberedelse

    Lad os rejse et smut mod Mellem-/Sydamerika og spise tacos med pulled chicken, ananas, masser af krydderier og queso. Disse tacos er super nemme at lave men er fyldt med smag, saft og kraft. Krydderierne vendt i kyllingen er en cajun blanding, men du kan bruge de krydderier, du bedst kan lide. Her passer spidskommen, chili, fennikel, korianderfrø, røget paprika og sød paprika godt til.

  1. Kog kyllingebrysterne i 12-15 minutter til tilberedte.

  2. Forbered imens krydderurtedressingen ved at blende cremefraiche med frisk persille, godt med salt og peber og fintrevet skal fra den halve citron og saft fra den kvarte. Smag til.

  3. Pluk/trevl kyllingekødet fra hinanden i små stykker.

  4. Skær top, bund og skræl af ananas, fjern midten og skær ananaskødet i små, mundretter bidder.

  5. Tænd ovnen på 150 grader varmluft og riv osten groft.

  6. Varm en pande op til middel-høj varme, kom olie og krydderier på og lad det stege et minuts tid.

  7. Kom ananas på og lad det stege et par minutter, inden kyllingen kommer på. Lad det stege ved middelvarme i et par minutter, rør det godt sammen og smag til med ekstra krydderier og salt. Stil til side.

  8. Fordel den revne ost på dine tacos, bredt ud på en bageplade med bagepapir, og kom dem i ovnen. De skal kun have få minutter - osten skal kun netop smelte.

  9. Saml dine ostetacos med pulled chicken og ananas, masser af friske koriander og top med krydderurtedressing.