Super frisk. Til Lidl Pris
Svampesuppe med stegt havtaske

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

6 stk. stk. havtaskefileter havtaskefilet
500 g g champignoner champignon
500 g g portobellosvampe portobellosvamp
rapsolie rapsolie
(til stegning)
2 løg løg
(finthakkede)
2 fed fed hvidløg hvidløg
(finthakkede)
1 bøtter bøtte persille persille
50 g g smør smør
2 dl dl portvin portvin
0,5 flasker flaske hvidvin hvidvin
2 l l hønsebouillon hønsebouillon
0,5 l l fløde fløde
0,5 citroner citron
purløg purløg
(til pynt)
Salt og peber Salt og peber

Svampesuppe med stegt havtaske

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(10)

Sådan gør du

Svits halvdelen af svampene i lidt olie i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg, persille og en klat smør. Rist det godt af. Tag halvdelen af svampene fra og gem til anretningen. Hæld portvinen på resten af svampene i gryden, og lad den koge ind. Tilsæt herefter hvidvinen, og lad også den koge næsten ind. Tilsæt hønsefond og fløde, og lad suppen simre i 30 min. Blend suppen, og smag til med salt, peber og citronsaft. Imens suppen koger, steges havtaskefileterne på en pande i ca. 2 min på hver side. Herefter tages fiskene af panden og lægges på en tallerken, hvor de trækker færdig. De svitsede svampe anrettes i midten af en dyb tallerken. Herpå pyntes med purløg. Omkring lægges 1,5 cm tykke skiver af havtasken. Den varme suppe hældes på i siden af tallerkenen.

Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim