
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Svampesuppe med stegt havtaske
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Svits halvdelen af svampene i lidt olie i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg, persille og en klat smør. Rist det godt af. Tag halvdelen af svampene fra og gem til anretningen. Hæld portvinen på resten af svampene i gryden, og lad den koge ind. Tilsæt herefter hvidvinen, og lad også den koge næsten ind. Tilsæt hønsefond og fløde, og lad suppen simre i 30 min. Blend suppen, og smag til med salt, peber og citronsaft. Imens suppen koger, steges havtaskefileterne på en pande i ca. 2 min på hver side. Herefter tages fiskene af panden og lægges på en tallerken, hvor de trækker færdig. De svitsede svampe anrettes i midten af en dyb tallerken. Herpå pyntes med purløg. Omkring lægges 1,5 cm tykke skiver af havtasken. Den varme suppe hældes på i siden af tallerkenen.
Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim