Sushi-style-laks

Sushi-style-laks image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

2 portioner
    • 50   g spinat
    • 0,5   citroner saften derfra
    • 200   g røget laks
    • 1   æble
    • 2   spsk. skyr
    • 1   tsk. sennep

Forberedelse

    Steg spinaten i saften fra citronen, så spinatbladene ”falder” sammen. Skræl æblet og hak det i fine tern. Pisk skyr og sennep sammen og rør de hakkede æbler deri.

    Herefter tager du halvdelen af laksen og lægger skiverne, så den næste skive ligger ind over den forrige (taglagt). Fordel halvdelen af spinaten på lakseskiverne, dernæst halvdelen af æble-/skyrdressingen og rul laksen sammen til en lang rulle. Skær rullen i skiver, så du har laksestykker i den størrelse, du ønsker. Gentag med den anden halvdel af laksen samt resten af spinaten og æble-/skyrdressingen. Anret til sidst din sushi-style laks på en tallerken. Vupti - lynhurtig frokost.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 429
Protein (g) 48
Kulhydrat (g) 20
Fedt (g) 18