Super frisk. Til Lidl Pris
Surdej

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

250 g g rugmel rugmel
250 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
1 l l vand vand

Surdej

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(19)

Sådan gør du

Bland rugmel og hvedemel med vand, og rør sammen. Stil blandingen ved stuetemperatur i mindst 1 uge. Derefter opbevares den i køleskabet. Efterhånden, som surdejen bruges, spædes blandingen med 125 g rugmel, 125 g hvedemel og 5 dl vand - så har du en surdej for evigt. Surdej skal passes, som om det var et barn. Den skal fodres ofte, så lever den bedst.Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim