Super frisk. Til Lidl Pris
Surdej

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

250 g g rugmel rugmel
250 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
1 l l vand vand

Surdej

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(19)

Sådan gør du

Bland rugmel og hvedemel med vand, og rør sammen. Stil blandingen ved stuetemperatur i mindst 1 uge. Derefter opbevares den i køleskabet. Efterhånden, som surdejen bruges, spædes blandingen med 125 g rugmel, 125 g hvedemel og 5 dl vand - så har du en surdej for evigt. Surdej skal passes, som om det var et barn. Den skal fodres ofte, så lever den bedst.Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim

Måske kan du også lide ...

Sesamknækbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sesamknækbrød
20 min
(0)
Hurtigt morgenbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hurtigt morgenbrød
10 min
(6)
Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten
20 min
(2)
Havregrynskiks med skyrdip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Havregrynskiks med skyrdip
33 min
(3)
Paleoboller med kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Paleoboller med kanel
10 min
(6)
Manitobabrød med sortbyg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Manitobabrød med sortbyg
1:40 t
(9)
Sprøde maltbrød med rosiner og mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sprøde maltbrød med rosiner og mandler
1:50 t
(1)
Knækbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Knækbrød
55 min
(9)
Rugknækbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rugknækbrød
20 min
(7)
Det gode knæk - knækbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Det gode knæk - knækbrød
30 min
(9)
Flutes med fuldkornsspeltmel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Flutes med fuldkornsspeltmel
25 min
(0)
Naanbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Naanbrød
10 min
(5)
Broccolibrød med pålæg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Broccolibrød med pålæg
10 min
(3)
Chokoladerugbrødsboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chokoladerugbrødsboller
50 min
(5)
Varme hveder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Varme hveder
2 min
(13)