
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
250 g g | rugmel rugmel | ||
250 g g | fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel | ||
1 l l | vand vand |
Surdej
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(15)
Sådan gør du
Bland rugmel og hvedemel med vand, og rør sammen. Stil blandingen ved stuetemperatur i mindst 1 uge. Derefter opbevares den i køleskabet. Efterhånden, som surdejen bruges, spædes blandingen med 125 g rugmel, 125 g hvedemel og 5 dl vand - så har du en surdej for evigt. Surdej skal passes, som om det var et barn. Den skal fodres ofte, så lever den bedst.Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim