
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | løg løg | ||
3 spsk. spsk. | rapsolie
rapsolie (ca. 45 g) | ||
1 spsk. spsk. | karry karry | ||
3 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 | røde peberfrugter
rød peberfrugt (ca. 180 g) | ||
8 | tomater
tomat (ca. 800 g) | ||
1 l l | bouillon bouillon | ||
1 dl dl | kokosmælk kokosmælk | ||
2 | æbler æble | ||
6 | gulerødder
gulerod (ca. 250 g) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSuppe med gulerødder og hvidløg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Pil og hak løgene. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver - skær dem evt. på skrå, så skiverne bliver lidt større. Varm olien i suppegryden. Steg karryen kort i olien. Tilsæt så løgene og steg, til de bliver klare. Herefter tilsætter du hvidløg og steger kort. Som det sidste, inden suppen koger op, tilsætter du bouillon og kokosmælk. Når suppen er kogt igennem, putter du gulerødderne i og lader dem koge med i 2-3 min. Bagefter tilsætter du tomater, som du har skåret i kvarte sammen med rød peber skåret i strimler. Lad det hele simre, til gulerødderne er, som du vil have dem. Skyl æblerne. Fjern kernehuset og skær dem i fine tern. Æblestykkerne serveres ved siden af suppen eller tilsættes, når suppen er serveret.
Udarbejdet af Birgitte Nymann