
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 kg kg | gulerødder gulerod | ||
400 g g | kyllingefileter kyllingefilet | ||
1 spsk spsk | rapsolie rapsolie | ||
75 g g | smør smør | ||
75 g g | hvedemel hvedemel | ||
2,5 dl dl | fløde fløde | ||
2 spsk spsk | sennep sennep | ||
1 glas glas | kapers kapers | ||
salt salt | |||
peber peber |
Stegte gulerødder med sennepskylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:50
min
(0)
Sådan gør du
Skræl gulerødderne, og vend dem med olie, salt og peber.
Læg dem i en bradepande i ét lag og steg i en 200 °C forvarmet ovn i 40 minutter.
Skær kyllingebryst i store tern, kog dem i letsaltet vand i 3 minutter og tag dem op af vandet.
Smelt smør i en gryde og tilsæt mel, før det piskes sammen og fløde og sennep tilsættes. Lad saucen simre i 10 minutter, og tilsæt kyllingeternene. Lad det koge 5 minutter, hak kapers og persille, og drys blandingen over retten ved servering.