
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gulerødder gulerod | 1 kg kg | ||
kyllingefileter kyllingefilet | 400 g g | ||
rapsolie rapsolie | 1 spsk. spsk. | ||
smør smør | 75 g g | ||
hvedemel hvedemel | 75 g g | ||
fløde fløde | 2,5 dl dl | ||
sennep sennep | 2 spsk. spsk. | ||
kapers kapers | 1 glas glas | ||
salt salt | |||
peber peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteStegte gulerødder med sennepskylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl gulerødderne, og vend dem med olie, salt og peber.
Læg dem i en bradepande i ét lag og steg i en 200 °C forvarmet ovn i 40 minutter.
Skær kyllingebryst i store tern, kog dem i letsaltet vand i 3 minutter og tag dem op af vandet.
Smelt smør i en gryde og tilsæt mel, før det piskes sammen og fløde og sennep tilsættes. Lad saucen simre i 10 minutter, og tilsæt kyllingeternene. Lad det koge 5 minutter, hak kapers og persille, og drys blandingen over retten ved servering.