Skyl og del radicchioen i kvarte, så de hver stadig hænger sammen ved stilken. Steg dem i hed olie i ca. 2 min., og strø med salt, peber og eddike. Læg salamiskiverne på 2 tallerkener. Riv fignerne forsigtigt, og del dem i kvarte. Anret dem med radicchioen på salamien. Bræk gedeosten i stykker, og strø den over retten. Drys med peber, og dryp evt. med lidt balsamicocreme.
Stegt radicchio med gedeost, fenikkelsalami og figner
Ingredienser
2
portioner
-
- 1 radicchio ca. 140 g
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 1 - 2 spsk. balsamico
- 50 g fennikelsalami
- 2 figner
- 50 g gedeosterulle
- balsamicocreme til pynt
Forberedelse
Næringsindhold pr. portion
Kcal
390
Fedt (g)
29
Kulhydrat (g)
13
Protein (g)
15