
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
radicchio
radicchio (ca. 140 g) | 1 | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
balsamico balsamico | 1 - 2 spsk. spsk. | ||
fennikelsalami fennikelsalami | 50 g g | ||
figner figne | 2 | ||
gedeosterulle gedeosterulle | 50 g g | ||
balsamicocreme
balsamicocreme (til pynt) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteStegt radicchio med gedeost, fenikkelsalami og figner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl og del radicchioen i kvarte, så de hver stadig hænger sammen ved stilken. Steg dem i hed olie i ca. 2 min., og strø med salt, peber og eddike. Læg salamiskiverne på 2 tallerkener. Riv fignerne forsigtigt, og del dem i kvarte. Anret dem med radicchioen på salamien. Bræk gedeosten i stykker, og strø den over retten. Drys med peber, og dryp evt. med lidt balsamicocreme.
Næringsindhold
Fedt29
g
Kulhydrater13
g
Protein15
g
kcal390
kJ1630