Super frisk. Til Lidl Pris
Stegt radicchio med gedeost, fenikkelsalami og figner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 radicchio radicchio
(ca. 140 g)
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber
1 - 2 spsk. spsk. balsamico balsamico
50 g g fennikelsalami fennikelsalami
2 figner figne
50 g g gedeosterulle gedeosterulle
balsamicocreme balsamicocreme
(til pynt)

Stegt radicchio med gedeost, fenikkelsalami og figner

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(0)

Sådan gør du

Skyl og del radicchioen i kvarte, så de hver stadig hænger sammen ved stilken. Steg dem i hed olie i ca. 2 min., og strø med salt, peber og eddike. Læg salamiskiverne på 2 tallerkener. Riv fignerne forsigtigt, og del dem i kvarte. Anret dem med radicchioen på salamien. Bræk gedeosten i stykker, og strø den over retten. Drys med peber, og dryp evt. med lidt balsamicocreme.

Næringsindhold

Fedt29 g Kulhydrater13 g Protein15 g kcal390 kJ1630