Stegt radicchio med gedeost, fenikkelsalami og figner

Stegt radicchio med gedeost, fenikkelsalami og figner image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

2 portioner
    • 1   radicchio ca. 140 g
    • 2   spsk. olivenolie
    •   salt og peber
    • 1   - 2   spsk. balsamico
    • 50   g fennikelsalami
    • 2   figner
    • 50   g gedeosterulle
    •   balsamicocreme til pynt

Forberedelse

    Skyl og del radicchioen i kvarte, så de hver stadig hænger sammen ved stilken. Steg dem i hed olie i ca. 2 min., og strø med salt, peber og eddike. Læg salamiskiverne på 2 tallerkener. Riv fignerne forsigtigt, og del dem i kvarte. Anret dem med radicchioen på salamien. Bræk gedeosten i stykker, og strø den over retten. Drys med peber, og dryp evt. med lidt balsamicocreme.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 390
Protein (g) 15
Kulhydrat (g) 13
Fedt (g) 29